Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 10. januar 2010

Paralellstrikking

Ferdig med vrangborden på genseren til minsten, men har nå lyst å strikke litt til meg selv også,

så da begynte jeg likegodt på en vest til meg selv, den er i brunt så det er umulig å ta bilde av den så mønsteret viser.


Men sånn ser den ut i beige i heftet:


Strikker i Pt2 sammen med Plumet på pinne nr 5,5

Har lyst å ha noe småtteri til å ha i veska også så jeg må nok finne noen sokker eller noe sånt å begynne på også. Er så masse flott i denne internettverden så det skulle ikke bli noe problem. Kjøpte denne boka før jul også så det er egentlig verst å velge...


Og denne har jeg lånt av tintinOg her er vindunderet i hus. Tintin reiste til jessheim for meg på lørdag, måtte jobbe sjøl pga sjukdom. Kunne ikke vente lenger. I går kveld var vi på julebord, så da ble det ikke noe prøvesying.I dag prøvde jeg den littegrann men det var så utrolig kaldt ute i bua mi så jeg prøvde bare bittelitt. Gleder meg til å sy orntli på den. Den er veldig stillegående og har masse sømmer som er lett å stille inn. Bare å trykke på en knapp så går det av seg sjøl.

I morgen er det arbeidsdag igjen så det er vel best å finne senga. Har blitt utrolig forkjøla, helt gåen egentlig, men dette er bakdelen med å drive sjøl. Da må en jobbe om en er sjuk eller ikke....

Koselig om  du legger igjen en kommentar så jeg vet at du har vært innom :)


6 kommentarer:

Lunamon sa...

å den tunikaen du strikker er bare nydelig!
ønsker deg en flott s¨øndag videre.

Hverdagen vår sa...

Nydelig tunika:)
Og gratulerer med ny symaskin, jeg gleder meg til jeg får en ny til bursdagen min og da er kanskje hobbyrommet også ferdig, jeg kan jo håpe.

Håper du er bedre i dag, hadde vondt av deg på lørdag, som måtte stå i kald butikk og fryse.
Tunikaen fra NoaNoa var kjempefin-

Vi sees"

Klem fra Eli

Anlen sa...

Heisann, du har jammen mange prosjekt på gang:) Eg prøver å fokusere på ein ting om gongen, men eit veskestrikk er fint å ha i tillegg til dei store... Og så er det jo greitt å ha noko å variere med;)

Tunikaen vert lekker!

Heidi sa...

Hei! Vi bare si at du er veldig flink med alt arbeidet du gjør!Jeg har et spørsmål til deg: Jeg kan å sy men ikke å strikke,men har veldig lyst til å lære meg det! Vet du om det er et sted i nannestad som de har nybegynner kurs for stikking?

Lisbeth sa...

Gratulerer så mye med ny blogg! Så spennende med ny symaskin. Den ser veldig avansert ut.

Susanne sa...

Hei, så koselig med en ny bloggerska som kommer med meg .. takk for fine ord med meg. Vet ikke om du har sett på bloggen min noe .. Gå tilbake og se på fjorårets 17. mai 2009, kan du se at jeg har tette bånd til Norge via min bror som har norsk far .. Kommer tilbake til bloggen din igjen .. Jeg lurer på hvordan du fant meg? Kram Susanne