Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


mandag 25. januar 2010

Pakke

Her er pakken jeg henta på posten i dag:

Kunne ikke stå imot denne boka og Tilda englene. Har sett på det flere ganger men stått i mot.  Nå er det bare å få satt av litt tid til symaskinen, men så lenge skal jeg kose meg med boka. Underst ligger det en syring, fant ut at det var akkurat samme størrelse som jeg har i fra før... Kan sikkert bruke den likevel.

Har hatt strikke kafè i butikken i kveld. Vi er nå 6 stykker som melder oss på strikketreff i Tananger20-22 august, skal visst prøve å bli verdens største strikketreff. 1000 som skal strikke sammen, det skal bli arti og se om det går. Dette blir årets husmor ferie. Gleder meg allerede :) Morsomt hvis en kunne møte andre bloggere der, det gjør vi helt sikkert. Skal du?

Ha en fin mandagskveld

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tildas landsted er en flott bok du må glede deg til en god kaffestund med den eller flere..det er lov å drømme seg bort til sommer og sol.
jeg kunne også tenkt meg å bli med til Tananger men hverdagslogistikken går ikke opp så da får jeg bare høre om det da dere kommer hjem.Slik er det å ha en mann i grønt..
Nå har jeg sydd opp to skiposer på morgningen (skiposene er til ski på 210cm og når da barneski på130 cm skal oppi må det bli tull)så nå skal jeg ta meg en kopp kaffe og så vekke huset til liv.
Venter i spenning på at noen skal få inn Tildas hudstoff så jeg kan sy noen fugleskremsler som skal på hytta i sommer.
Ha en strålende dag selv om her har gradestokken krøpet under minus 15.
klem fra Gun nord i bygda

Sylvia sa...

Hei Sissel
Ja, nå skal du få mye å gjøre, du som både strikker og syr, og....og...
Synd du ikke fikk byttet arb.dag, men vi sees nok en dag, skal du se.
Jeg drar tidlig i morgen, siden jeg skal på møter hele dagen.
Ellers er jeg veldig trøtt i dag, men det hjelper seg med gåturen til jobb, på 20 min, da våkner jeg. ha en fin dag!

Susanne sa...

Åh vad det är trevligt det är när någon från landet bredvid skriver till mig..Då blir jag glad..Så spännande med den träffen..kram Susanne