Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 17. januar 2010

God kveld igjen


Laga en liten montasje fra soverommet, blir visst ikke ferdig med å ta bilder derfra. Er så fornøyd med det rommet. Kommoden er ferdig og satt inn den også. Gardinene kjøpte jeg på Kid i Charlottenberg en gang for flere år siden, senteret der var ganske nytt. Lønner seg å falle for fristelser innimellom, kan få brukt for det en vakker dag....


Måtte ha et lite prosjekt innimellom de store. Strikka et par skytevotter til minsten. Han har endatil brukt dem i dag. Det er bra, for jeg satt til halv to i natt for å få dem ferdige til felt stevne i dag. De dro veldig tidlig så jeg var hjemme i dag, må ha en og annen dag som jeg kan sove til jeg våkner av meg selv.

I og med at jeg hadde hele dagen på meg, bakte jeg litt:

6 brød, 30 rundstykker og 2 tomatbrød. Før jul kjøpte jeg en pose med ferdig tomatbrød-mel. Har ikke tenkt på å bake dem før i dag, og de ble kjempegoe:

Måtte bare smake et par skiver til kvelds.

Til middag fikk jeg lyst å pynte litt vårlig på middagsbordet. Fant fram en limefarga løper. Ser litt vårlig ut vel:

4 til middag i dag. Midterste gutten er hjemme på perm. Koselig med flere rundt bordet.

I kveld har jeg endelig begynt på en Tilda engel. Det er vel opprinnelig en hage-Tilda. Tror stoffet jeg bruker til kroppen er litt  vel tjukt, får kjøpte mer stoff etterhvert. Tenkte å få brukt noe av alt stoffet jeg har liggende, ikke bare garnlager her i gården nei... Dette er jo bare en prøve ;)

Her ligger ho umontert på sybordet. Har sydd henne sammen, men aldri i livet om jeg blogger henne før ho får klær... Ser helt merkelig spør du meg.. Skal prøve å få begynt på klærne i morgen.Har meldt meg på Julegave along 2010, skal lage en julegave hver måned. Lurt egentlig, får se om det hjelper. Kanskje alle julegavene er tidlig laga i år.. he he det vil vise seg  i desember. Hvis du har lyst å melde deg på kan du klikke på logo`n på høyre side, da kommer du rett til til en av damene som har satt dette  i gang. Bloggen hennes er uansett verdt lese, herlig dame.

Det var vel det jeg hadde å berette i kveld. Vi sees snart, og har du blogg kommer jeg snart innom ;)
Ha en god natt:)

6 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Bake litt, kjære deg 6 brød, og rundtstykker attpå- tomatbrød hørtes godt ut-
Satt og tenkte på det i stad at jeg må bake litt til helgen så vi har god niste med oss i bakken til helgen, da vi skal være der fra kl 8 pga renn.
Så fine skyttervotter de så gode ut.
Forestens smart med en julegave pr mnd, jeg har kjøpt en og kanskje jeg skal begynne på de andre også, de skal jo lages, ikke dumt egentlig-

Kos deg i dag, jeg kommer kanskje innom en tur, må bare spørre om noe ang genseren til LJ, du skulle aldri lært meg strikking, for nå blir det bare mas ser du:)

Ha en fin dag

Klem fra Eli

Hanne sa...

Soverommet ditt ser så delikat ut! Skjønner godt at du er fronøyd, så lyst og trivelig.

Anonym sa...

Så flink du er... kjenner følelsen med de tildafigurene men de blir vel fine tilslutt...mye god opptenningsfyll i tildatrening!
Kos deg i snøværet i dag. Her har bygdeservice måkt gårdsplassen så nå skal jeg bare få middagen på bordet. Da ligger det an til en kreativ aften,far i huset skal på skolemøte,da er det fritt frem for oss rotedamene.

tintin-44 sa...

Ikke rart at minstegutten fikk til så godt resultat med dei flotte vottane. Kul fargekombinasjon.
Soveromsbildet va lekkert, ser igjen det søte hjertet fra butikken din. Kanskje jeg må innom en tur til...?
Skulle ellers ønske jeg bare kunne "hive" sammen noe lekkert bakverk slik som du...jeg gruer meg ihel tre uker før jeg veit jeg skal lage ei vaffelrøre (litt overdrivelse, kanskje...?)

Lisas hjem og skatter sa...

så flink du er!!! Baka en hel masse :) i dag fikk min lille familie hjemmelagd pizza - så og si det eneste jeg baker :) bør skjerpe meg, for det beste jeg vet er nystekt brød og rundstykker :)

koselig med vårlig pyntet bord altså :) jeg lengter veldig etter vår og sommer nå! Har vært surt og kaldt lenge her i Trondheim..

Kult det med julegave-"ringen" :) kanskje jeg må inn å se på det!

kos deg masse videre i kveld!

klem fra Lisa og dådyret! :)

Hobbydama sa...

For en flittig dame:)

Likte de skytevottene, vet du hvor jeg kan finne oppskrift?