Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 20. juni 2010

Lengre mellom innleggene her nå. Det har vel fordi jeg har såvidt begynt å jobbe litt, godt med litt struktur på dagene:)  Færre men lange innlegg er vel greit det også.

Jeg har alltid et strikketøy i veska som er enkelt og ikke masse trådklipping og sånt på. Ofte er det sokker, men også små sjal. Nå strikker jeg dette sjalet fra Garnstudio:
Bare det at jeg strikker det i Mandarin petit (se dette innlegget for farge). Tenkte at det ville være deili med et bomulls sjal i årstidsovergangene.  Kjølige dager kan det jo også bli i sommer. Har bare et par cm igjen så er det ferdig.

Strikker jakke også. Oppskrift fra Garstudio dette også :)

Strikker den i jeansblå Nepal, veldig godt garn å strikke med og det går ganske fort med pinne 4. Er nå veldig spent på om den blir passe... Har noen nøster i natur Nepal også så da har jeg iallefall garn til ei til om det skulle bli sånn ;)

Et par ting har jeg blitt ferdig med da....:
Ei veninne av meg hadde hekla trekk til en krakk så jeg ble inspirert av henne til å hekle til to av mine krakker. Sykkertøy farger til stua og jordfarger til stua i 2.etg. Kommer helt sikkert til å hekle flere etterhvert. Kjappt og veldig dekorativt :) Takk skal du ha Signe ;)

Har hatt en runde med sprayboksen også...

En blomster kurv, lampesjerm og en trebakke ble hvite. reiv ut plasten fra blomsterkurven, spraya kvitt og satte i et syltetøyglass så ble det ny lyslykt på terrassebordet. Lampeskjermen var tre hvit og fra Ikea. Ble veldig mye finere i hvitt, lampefoten ble også spraya hvit, glemte å ta bilde av den.
Trebakken er en gammel trebakke fra Kari Trestakk og rød. Denne tenkte jeg å pynte med decopage, det har jeg gjort en gang før og det ble ikke så bra. Tenkte å få ekspert-hjelp ;)

Denne helga har det ikke vært noe særlig vær før i dag, det passa nå bra at ei strikke veninne ringte og inviterte på tur. Vi reiste til Jaren og DSA, kom selvfølgelig ikke tomhendt derifra ;)
 
10 nøster Hacho og 2 nøster Tika. Tilbud på Hacho så det måtte jeg bare ha, og likte så godt at det var flerfarget, kjennes deili ut. Tika er bomull, det er et garn jeg tenkte å foreslå for de damene som skal være med på Verdens største strikketreff i august. Vi har snakka om å lage noe som gjør at vi skiller oss litt ut :) Knall rosa skulle vel gjøre nytta si da..

I morgen skal jeg en liten tur til Skedsmo og sjekke forholda på Strikkefestivalen hos Mauds garn, strikkekafèen skal dit på felles tur onsdag men tenkte å snik kikke litt på forhånd ;)

Nei, nå får en vel lade batteriene til en fullpakka og sikkert morsom uke. Ha det flott du me :)

6 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Skal dere til skedsmo om onsdag? fikk ikke med meg det jeg...
Ble det noe av vaskingen? tror jeg har fullt opp denne uken jeg, med å ordne hjemme, her står det på hodet, og med kun fri onsdag til denne uken, må den brukes flittig siden helgen er bokket bort til oslo tur og se på huset til vennine-

Ha en flott uke og god arbeidshelg neste helg! nå er min over:)

Klem fra Eli

Silje sa...

Så mye fint!! Den jakka var nydelig og jeg gleder meg veldig til å se den ferdig. Nepal er jo bare et utrolig deilig garn!!

Spraymaling var slett ikke dumt, jeg elsker å se sånne små spontankreative prosjekter. Utrolig inspirerende!

Kos deg videre med strikking og med det nye garnet.

Wenche sa...

Du inspirerer meg til å hekle trekk til en krakk jeg har stående.
Og jeg har en kurvskjerm som jeg nå har bestemt skal bli hvit.
Takk for ideene:-))

mvh Wenche

Sylvia sa...

Så herlig det trekket på krakken var! Det morsomme er at jeg nylig så et sånnt i et interiørblad, og ønsket at jeg hadde hatt en krakk jeg kunne hekle et sånnt til....

Det strikkessjal her også. Vi har jo INGEN fra før!!!!! ;)

Kreativ har du også vært.Duverden, hvordan rekker du det.....?
Ha det gøy på strikkefestival. Maud er en herlig dame!!

Vibekes lille grønne sa...

Så masse fint du har laget og holder på med! Nydelig garn og flott trekk til krakken! :)

Anlen sa...

Det var mykje flott her, men eg sikla mest over jakka. Den blir heilt sikkert nydeleg i blått:)