Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 16. juni 2011

Lappeduk ferdig, også var det pinse helg. To putetrekk i samme stil ligger halvferdig i bua og skal bare sette i glidelås og sette på bakstykke..

I pinsa var vi sammen med et vennepar på hytta deres i Nevlungshavn. Tilfeldigvis hadde jeg akkurat lest om Otilies gårdshandel i Vakre Hjem. Gjett hvor vi var på  besøk to av dagene vi var nedover ;)
Er dere på den kanten MÅ dere bare innom en tur. Damen som driver butikken var akkurat like hyggelig som butikken. Her er mitt kjøp:
(utenom et krus som jeg har gitt bort uten at jeg huska å ta bilde av det )
Flotte flasker med porselens lokk, knallfine knotter til kommoden (endelig lyst å male den) og knapper som er trekt med stoff (ganske små) Lommeboka kunne fort blitt tom der ja, godt jeg har sånn selvdisiplin (hihihihihi) Gleder meg til neste gang vi skal sørover :D
Tok en liten nettshopping før helga, har sett og sett på Tilda`s Atelier, holdt stand lenge...
 Trodde egentlig det var mønster på muffins (sydde altså) i den, det var det ikke selv om det er masssse fint der. Det har endt i enda en tilda bok (har bare 5 ,nå 6 fra før) Ble Tilda`s jul denne gangen, så får jeg håpe det er muffins i den ;)

En av kort-jakkene mine er ferdig strikka:
Bare monteringa igjen :D Og denne ble ferdig i pinsa og jeg hadde ikke med symaskin, men garn til neste jakke hadde jeg. Så nå har jeg begynt på den.
Bruker Evilla og finull på denne, blir litt morsomt når ikke rødfargen er ensfarget:

Godt i gang med  bolen, gleder meg til de blir ferdige begge to :D

Mandag (2.pinsedag) lekte mannen snekker :D Jeg inntok rollen som formann (kjempegod på det) Vi har litt materialer i garasjen, og det synes jeg er synd det skal ligge der til ingen nytte HiHi. Denne kassa laga han til meg, og enda en er snart klar til å skrues sammen :D
Her med et strøk hvit beis, i dag rakk jeg et strøk til. Fant noe rart i garasjen som også har fått et strøk beis, fikk en idè.. og hvis ideen er god får du ser det i et innlegg seinere ;)

Må bare vise fram den nydelige rosa jeg fikk av foreldre og elever i 5.trinn der jeg har vært assistent i vinter:

Jeg er veldig glad i roser så jeg ble veldig glad for den :D
4 jobbedager igjen så er det ferie, den lengste jeg noen gang har hatt ;)

Nå er det snart så jeg skal på syklubb så det er vel best å avslutte innlegget. Koselig at du har tatt deg tid til å stikke innom :D Klem til deg :D9 kommentarer:

Huset i midten sa...

Her var det mye flott! Og at du har strikket ferdig den første jakka allerede, og har kommet så langt på nr to?!? Det blir kjempefint med Evillaen. Håper de fortsatt har litt igjen hos Mauds neste lørdag!

Mye flott fra fristende butikker også, og spennende å hva du maler :)

snakkemunn sa...

Så mye fint. Flotte jakker eller bolero. Mye fint i den butikken også ser det ut til. :))

Lindas hobbyhjørne sa...

Ja, her var det mye fint på en gang :) For en lekker jakke... helt skjønn :)
Ha en forsatt fin kveld,klem.

Anonym sa...

Se her ja, flinka si det som alt er kommet godt "inn i" jakke 2, herlighet, men godt du er kommet så langt for jeg trenger nok litt "sånn gjør du det" underveis for i dag kom det vist med noe garn hjem.... til fana bolero, så i ferien til uka må den blå bli ferdig så jeg kan starte på neste;)
Så mye fint du fikk kjøpt:) og uteplassen ble kjempefin, det var jo stor forandring og kikket litt ekstra når jeg kjørte forbi forrige dagen-

Ha en flott siste uke på skolen, her er frøkna vært sengeliggende igjen og i morgen reiser vi med bagen og nye piller som jeg håper tar knekken på siste basill-

Men, du vi snakkes, kom gjerne en tur på besøk snart, har en terrasse som snart skal innvise og da trenger man kaffe og hyggelig selskap:)

Klem fra Eli

Jentan på landet sa...

Så fine jakker du har strikket. Beundrer deg for tålmodigheten for å starte på jakke nr 2 så fort. Elsker også slike fine intriørbutikker. Kan fort bli blakk av slikt ja.

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei og takk for koselig omtale på bloggen din..Hyggelig at dere tok turen innom..Wow jakka var rålekker, flink du er!! God helg:)

Sissel`s syglede sa...

For et hærlig innlegg. Så mye forskjellig du forteller om. Den butikken du snakker om MÅ jeg innom i sommer ser jeg. Og de jakkene....JEG ELSKER KORTE JAKKER!!!!!!! Selger du de?? For jeg kan nemmelig IKKE strikke :-))) Men kjøpe er jeg jaggu go på:-)
Ser ut til at du gjør deg godt som formann ja. Kaller meg bare admiralen jeg, når jeg er i gang med masse meninger om alt han gjør :-))
Ha en strålende søndag.-)

Anlen sa...

Masse lekre saker her:) Flott jakke, den var skikkelig stilig!

Sissel sa...

wow, så mye fint på en gang.
Første gang jeg er inne på din blogg, har lest meg nedover sidene og er imponert over hvor kreativ og flink du er. Jakkene var nydelige.
Lagt meg til som følger, kommer garantert tilbake hit.
Ha en fin og kreativ uke.
Sissel