Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 5. januar 2010

Velkommen til ny blogg

Velkommen til min nye blogg. Etter 2 år med blogg hos Blogg.no hadde jeg lyst å bytte. Valget falt på blogspot.com som jeg også har hjemmeside for butikken hos også.

Dette er den ene engelen jeg fikk i romjulsgave av tintin, De er bare helt nydelige.

De er nå pakket ned sammen med julepynten og må vente nesten et år på å komme fram igjen. Akkurat nå virker det veeeeeldig lenge til jul, men plutselig begynner vi snakke om det igjen.
Nå skal i allefall jeg glede meg til påske og vår. Tenkte kansje kjøpe noen frø og begynne å så, hm, må kanskje vente til februar eller......

2.stilken på amaryllisen min blomstrer noe helt fantastisk nå. Den har stått med blomster siden begynnelsen av desember, sikkert helt normalt, men litt stolt likevel...:

I dag har jeg smugstarta på våren. Primula er håpets blomst for meg. Billige og utrolig dekorative blomster. Nå håper jeg at tulipanene kommer i butikken snart, ja anna enn de røde. De har jeg ikke lyst på, orange, rosa eller lilla kunne jeg tenke meg.... Desse får klare seg så lenge, får bare kjøpe masse av dem ;)

Har hekla ei pute til. Store oldemorsruter på baksiden og små foran. Skal ta bedre bilde i morgen når jeg får fylt den:


Håper du kommer til å like den nye bloggen min. Legg gjerne igjen en kommentar, det varmer i kulda (-23 grader nå..... brrrrrr)

5 kommentarer:

malla-b sa...

Gratulerer med ny blogg. Stillig

minishabby sa...

Grattis med ny blogg Sissel. Her var det jo kjempeflott blitt da:) Så er jeg ganske sikker på at du kommer til å trives bedre med blogspot. Er det sånn at du skal fjerne den gamle, eller eksisterer den fremdeles også?
Ha en flott dag i dag! Jeg holder på å fryse i hjel! -29,5 på vei nedover til jobben i dag.
Varmende klem fra meg!

tintin-44 sa...

Gratulerer med ny blogg! Du kom meg i forkjøpet med å kjøpe primula, men skal jeg ta dem med fra butikken i dag blir det vel isroser før jeg kommer hjem :) Holder på å pakke ned jula, bortsett fra treet da, som skal få stå noen dager til, blir så mørkt i stua når det forsvinner. Puta blir nydelig, fin fargekombinasjon.

Hverdagen vår sa...

Gratulerer med ny blogg, Sissel:) Headeren ble kjempeflott-
Blitt litte blogging på meg i det siste, bruker A sin pc, min må renses og å fnytt antivirus progrom før jeg begynner på den igjen, men mannen min er så opptatt for tiden...
Og så venter jeg til helgen for da ska jeg ut med mitt nye speilreflekskamera, ett Nikkon D5000 med vippbar skjerm:) Så da skal det nok bli fart over fotograferingen- Nå har vi spart lenge til det er en jule/tinnbryllupsgave til oss selv-

Ikke frys deg helt "bort" i butikken, vi sees den 13 januar

Klem

Strikkemari sa...

Gratulerer med ny blogg Sissel, her kommer det t livstegne fra hun som endelig har kommet seg inn på opptrening. I løpet av den tiden jeg har vært her har det blitt strikket en vante, så da ser du hva opptrening består av. Skal nå bare slappe av litt før jeg skal fortsette og strikke. Må jo nesten ha to vanter også. Tror jeg har bommet litt så jeg får ta en liten telefon til damen i helgen og spørre henne på nytt pent om hun kan hjelpe meg litt.

Ha det fint så lenge

ps får ikke bruke mailen på gjestenette