Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 12. januar 2010

Sjokoladekake

I dag har jeg baka sjokoladekake. Det er en langpannekake som jeg har baka sikkert 1000 ganger. Den har  jeg hatt til alle barnebursdager, skoleavslutninger og masse anna. Sikkert en jeg kunne laga i blinde... Men nå var det plutselig leeeenge siden sist. Var bare kjempedeilig å kjenne sjokoladekakelukta i huset igjen.

Delte den i 2 og dekorerte med nonstop på den ene, den skal jeg ha med på strikkekafè i morgen. Den andre med vanlig kakestrø. Den havner i fryseren.

Ellers er det ikke så mye nytt å melde om. Vesten har blitt 27cm, skal begynne å felle litt snart. Islenderen der er bolen snart 20cm den også. Det må jo være bakdelen med å strikke to store ting på en gang, ikke noe å blogge....


5 kommentarer:

sipusa sa...

nams....tenk å vise sånt til en motstandsløs sjel;-D

Anonym sa...

å jeg kjenner det lukter helt hit..
også jeg som skal på skitrening i kveld og ikke får smake!Så flott den nye bloggen din har blitt det er jo nesten som man har lyst til å bevege seg ut i blogglandia selv igjen. Tiden vil vise det tenker jeg.Kos dere i dag og hils alle kjente. Gun

Strikkemari sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ en sulten trene sjel ser og lukter sjokoladekake helt hit på opptreningssenter. Har for tregt nett til å blogge så må blogge litt da jeg kommer meg hjem til V i helgen.

minishabby sa...

Å nam, det så godt ut!!! Ble sulten her jeg sitter nå jeg;) Smart du som fryser ned til kommende gjester. Var flink til det før jeg, men lenge siden nå. Jeg har også min egen sjokoladekakeoppskrift som jeg har laget 1000 ganger. Ingen over, ingen ved siden;) Arvet etter farmor..
Jeg må se an i dag jeg Sissel. Kroppen er fremdeles dau sliten. Hadde aldri drømt om at en influensa kunne sitte i kroppen så lenge. Men hvis vi ikke sees så spis et kakestykke for meg da vel:)
Klem fra meg!

tintin sa...

Kaka var kjempegod den!