Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 31. januar 2010

Messesøndag og julegavealong


I dag har jeg vært på messe, gave og interiør, i Lillestrøm. Dette sjalet fra Pt må jeg si vare en av favorittene, denne er strikket i Pandora og Plumet, utrolig mykt og godt sjerf. Mange andre fine nyheter også, gleder meg til hefter og oppskrifter kommer.
Fikk med prøve av forskjellig garn. Fra Pt fikk jeg med 2 nøster Mitu, myk og deilig alpakka ull.
Jarbo sokke garn 75% ull og 25% polyester, blir spennende å prøvestrikke dette garnet. Likte fargene  veldig godt, den er ikke blå som på bildet men lilla. Har ikke prøvd dette garnet før men liker å strikke med flerfarget garn.
Fra DSA fikk jeg med prøve på Sterk, dette garnet har jeg lest masse bra om. Inneholder 40%alpaca, 40% merino og 20% nylon. Tror ikke jeg har råd til å bruke det til sokker. Det er ett nøste melert og et ensfarget så det må bli noe stripete tror jeg. Nydelig garn i allefall.

1. gave til julegave  alongen er ferdig. Et par selbuvotter i herrestørrelse, tenker på en nevø.... Skal bare dampes så skal jeg lage meg en julegave-eske. Tror jeg har en eske fra Ikea med lokk, den må jo være perfekt. Sleit noe fryktelig med tomlene. Har sikkert strikka hundrevis av tomler, men på desse vottene glemte jeg omganger på både den ene og andre siden så jeg tok det opp flere ganger. Planen var jo å rekke det før månden gikk ut, hihi, det greide jeg. Strikka i Pt 5 (mitt favoritt garn) svart og grå.

På vei hjem fra messa i dag stakk jeg innom plantasjen. Skulle på middag til svigermor og tenkte å ta med en blomst til henne. Måtte nå selvfølgelig kjøpe med noe til meg selv også. 3 ranukler og 3 buketter (21stk) tulipaner ble med hjem til meg selv. Kjøpte jord også. Har nå kjøpt flere pakker frø som jeg snart skal så. Om våren fremdeles er et stykke unna så kan en jo kose seg med vårblomstene.

I morgen er det allerede februar, januar har heldigvis gått fort. Februar er jo en kort måned så den er overkommelig selv om det ofte kommer masse snø her. En får kose seg så godt en kan, ikke sant?
 Nå skal jeg strikke ferdig vesten, mangla garn til å strikke rundt armhullene. Har også lagt opp til et par sokker til lillebroren min (han er snart 44 hihi)

Håper du får ei flott og kreativ uke. Håper du legger igjen en kommentar hos meg for da blir jeg så glad :)

8 kommentarer:

minishabby sa...

God morgen Sissel:)
Hadde ikke gjort noe å vært med på den messen. Nydelige blomster du har snopt deg. Vår!
Vi sees til onsdag. Ha en flott uke.
Klem fra meg!

Anonym sa...

hei Sissel.
Så mye flott garn da ,må nok innom en tur nå snart.pga skitrening og gubbe på jobb kommer ikke jeg på onsdag men kommet sterkerer tilbake.Sitter her på kjøkkenet med morgen kaffe og gradestokken viser 25 minus og det knitrer i kjøkkenpeisen.kos deg på jobben o dag.
klem fra Gun nord i bygda.

Lise Kathrine sa...

Hei!
Den messa skulle jeg ha vært så det ut til. Egentlig har jeg en sprengt garnkasse og rundt fire vesker ved siden av... Men det er jo så mye fint å lage.
Tror jeg skal begynne på julegaver eg også. Har mange små å gi gaver til, så noen sokkepar kunne jeg jo begynt å lage nå.
Sees! Klem Lise

tintin-44 sa...

Takk for i går! Kosa meg jeg :)Vottene ble da fine tross trassige tomler. Sitter på jobb, og klør etter å komme hjem for å legge inn mitt januarbidrag.
Er ferdig med halve stolpen på den jakka jeg er så glad i :)
Klem, tintin

Ann Karin sa...

Heisann!! Hørtes ut som ei koslige messe du har vært på.
-Fint skjer i fin farge. Såg harligt gått ut.
Ønske deg ein fine kveld.

Anonym sa...

Flink du Sissel som er igang med julegaver alt . Merete

minishabby sa...

God morgen!
Tusen takk for skryt:) Er veldig fornøyd. Harrytur til Sverige er ikke å forakte. Anbefales! Sees i kveld.
Klem fra meg!

Sylvia sa...

Hei Sissel
Vi fikk besøk av Rauma på Flid-møtet vårt sist onsdag, og da fikk jeg med et nøste MITU, jeg også. Tror vi må ha det i butikken.
STERK MÅ du ha i butikken din, for det selger jeg veldig mye av. Kjøper du det blå heftet Strikk og bruk, er det både pulser, votter, sokker, halser, gensere ol du kan bruke garnet på. Eller bruke Mirasol-oppskrifter/Finull/Pt-2.
Kanskje vi sees neste gang?