Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 22. februar 2011

Vinterferie

Sirkel lue fra hefte til Arne og Carlos ligger her til tørk, denne er en bursdagsgave og skulle vært ferdig for leeeenge siden, ikke alt som går like fort. Lua var kjapp å strikke den, men så skulle den vaskes...  Lue nr 2 er på pinnene, sånn ca halvveis tenker jeg (den skal ikke være ferdig før 10.mars)

Et par bunadstrømper er også ferdig, desse har jeg strikka på bestilling fra en kollega, gikk egentlig fort. Strikka begge på en gang:
Strikka i Sisu på pinne 2 og 2,5. Nå er de klar til levering etter ferien.

Dette skal bli en kjole eller tunika. Ikke så lett å si enda, denne blir til sånn etterhvert. Har noen ideer i hodet mitt men det er ikke sikkert det blir sånn likevel. Strikker i Lima fra Drops på pinne 4 så dette går unna. Målet er å bli ferdig innen februar er ferdig. (den som lever får se...)

Desse vottene begynte jeg på i går når jeg var på strikkekafè, Flaggvotter fra Rauma sitt tilbehørs hefte nr 1. Brukte Mitu, blanding av alpaca og ull. Strikka med pinne 2,5 og 3. Jeg er veldig stolt av meg selv som har sydd maskestingene selv, de ser endatil bra ut :D

Denne uka har jeg vinterferie. Skolen har ferie og Sfo greide seg uten meg . Jeg   synes nå jeg hadde fortjent litt ferie jeg da. Så langt har jeg vært en tur på besøk på Lillehammen hos eldste sønnen på lørdag(kjøpte visst noen stoffbiter som jeg har glemt å ta bilde av) . Søndag hadde vi kaffebesøk. Ellers har det vært endel forfallent husarbeide som har blitt gjort, endatil tørka sengetøy ute så her lukter det friskt og godt :D
I morgen er jeg invitert på lunch besøk hos ei strikkeveninne, og torsdag blir det en liten shopping hos Stoff og Stil på Alnabru ;)Blir spennende å se den nye butikken. (er visst ikke så langt til Tveita senteret var det noen som sa...)Får komme tilbake med et innlegg om denne turen ;)

Er innom så utrolig mange flotte blogger om dagen, beklager at jeg er så treig til å kommentere.  Legger du igjen en kommentar her så skal jeg garantert kommentere tilbake, det lover jeg :D

Håper du får en fin ferie hvis du har det, ellers får du har det fint der du er :D

10 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Hoi, så mye fint du har strikket! Den hvite tunika/jakke/genser/kjolesaken har en nydelig begynnelse! Blir artig å se den ferdig!
Og så er du veldig allsidig, både syr og strikker, og tover!

snakkemunn sa...

Nydelige fine ting du har strikket. Vottene har su strikket i reserfart, de ble topp. Luen hadde fine farger. :))

Timotei sa...

Så spennende strikkesaker hos deg! De flaggvottene kunne jeg godt tenkt meg å prøve å strikke!

renate sa...

Så kjekt at du har besøkt bloggen min, da får jeg vite om din også:) Jeg ser du lager ordentlig fine ting, mye inspirasjon å hente her:)

Jeg kommer garantert innom igjen:)

Hilsen Renate:)

Hanne sa...

Så flittig du er. Og så mye fint som drysser ut fra pinnene dine. Jeg blir helt imponert!
Pludrehanneklem

Sylvia sa...

Å, jeg synes den Arne og carlos lua er så fin. Har sett den i flere versoner.
Ellers strikker du på litt av hvert for tiden også. Det gjør jeg også, for da har man noe å henge fingrene i.
Og så nyter vi å ha ferie, begge to. Det er bare så deilig!!!
Fortsatt god ferie!!

my little scrapping corner sa...

ååå, så mange nydelige ting du har strikket og holder på med.

ha en flott helg og kos deg med strikking. Her har vi og hatt vinterferie.

LeneH sa...

Her var det mye flott. Jeg har selv sittet og slitt med maskesting, og fikk det ikke fint til. På de flotte vottene dine ser jeg ikke at du har sydd engang, veldig bra jobbet :)

sipusa sa...

Ja, de luene er fine altså! Rolig og fin fargesammensetning:-)
Og så bunadsstrømper da, det er sånn jeg ikke tenker på en gang, bra jobba!
Tunikasaken ser spennende ut! Er det hekla i starten?

tintin sa...

Maaaskesting! Hadde du feber? Neida, berre tulla! Flinke e du!!!!