Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 27. februar 2011

Vinterferie slutt


Her er bilde av forrige lørdags fangst på Lillehammer, fikk endelig tatt bilde av dem. Ble tipsa om en liten butikk med stoffer og da var ikke dama vond å be.  Spennende å se hva jeg får ut av desse ;)

Enda en sirkel lue fra Arne og Carlos. Denne skal bli bursdagsgave til en gutt jeg kjenner, han liker litt knalle farger så derfor tar jeg tjangsen på orange kant og dusk. Strikka i Farytale på pinne 4 og 4,5. Siste A&C lue for ei stund.

Har ikke noe mere ferdig strikka denne gangen, har et par flaggvotter på pinnene i tillegg til kjole/tunika`n.

I dag er det siste dag av vinterferien. Har virkelig følt at det har vært ferie. Onsdag var jeg på lunch hos ei strikkeveninne, kjempekos. Vi spiste, strikka og skravla i mange timer.... Torsdag var en gjeng på shopping på Stoff og Stil. Her er litt av det jeg kjøpte:
Vårlige, herlige stoffer, vet ikke riktig hva det skal bli enda. Har noen ideer i hodet mitt ;
Med litt hjelp skal dette bli kjole og tights. Fargen er ikke riktig gjengitt, men er en nydelig blå/grønn velour. Gleder meg til å sy av dette :D
Glidelåser, platevatt o.l er ikke noe spennede å skrive om..

Var en tur på Tveita senteret (første gang for meg) Var innom en interiør butikk, skulle bare se... Bakerst, innerst stod det noen gamle (ikke veldig gamle..)fat, er jo litt glad i roser jeg da. Prisen var det heller ikke noe å si på. Det jeg egentlig skulle ha var desse serviettene:
Skal bruke en til decopage på stearinlys tenkte jeg, og en søt rose dette også  :D
En fantastisk flott og hyggelig dag med flotte damer :D

Litt mere vår inn i heimen. Var en bråtur innom Plantasjen fredag, skulle ha ved men det var tomt. Kunne jo ikke gå tomhendt ut derfra heller ;)

I dag har jeg brukt noen timer i sy-bua mi:
I det rosa hjørnet i dag. Dette stoffet kan jeg ikke huske hvor jeg kjøpte, men tror det var Panduro en gang. 2 mellomstore og en liten mappe. Neste gang skal jeg sy noe annet, helt sikkert. Det er nå grenser for hvor mange sånne mapper en trenger. Kanskje jeg selger noen av dem..

Etter en koselig helg er det helt greit å begynne på jobb igjen i morgen.

Må få takke for hyggelige kommentarer jeg får, og blir glad når jeg ser på telleren min hvor mange som er innom på besøk. Koselig :D

Ønsker deg en superflott uke, vi sees snart igjen ;D

6 kommentarer:

snakkemunn sa...

Så mye fint du har snopet deg. Littherlig å ha til inspirasjon. :))

Huset i midten sa...

Så hyggelig å høre om en vellykket ferie! Også så mye fint... Både ferdig og blivende!

Stoff og stil står på besøkslista, helt klart, har venta på å få en i Oslo i snart femten år!

Håper vi ses på onsdag!

Ann Kristin sa...

Å Sissel, jeg blir så inspirert og glad av bloggen din..den gir meg næring til drivkraft:o)

Den nye symaskina mi e satt opp å jeg mangler bare tråd..skal virkelig sette i gang..hum..mulig jeg trenger et kurs..hint hint..

I dag skal jeg til plantasjen og lage vår i heimen, tenker det er tid for hortensia snart:)

Stor klem til en flott dame:)

Anonym sa...

Hallo, det ble en del stoff og dingser på deg, koselig tur,og gjerne til gjentakelse. Digger disse toalettmappene dine. Tove T

tintin sa...

Du e så produktiv og laga så mykje fint! Drive berre med sånt ekkelt husarbeide ej, når ej he fri(sa ej fri???)
Kanskje ej skal skylde på at symaskina mi er på reparasjon...det e sant. Men en trenge ikkje symaskine til å strikke, eller??? Nei, vanskelig å bortforklare. Men en ting klare ej, og det e å nyyte synet ta alt det flotte du får til med hendene dine! Ha ei fine veke! Strikkekafeen ryke forresten i kveld - foreldremøte!

Anonym sa...

Gleder meg til å se resultatet fra det spennende stoffet som skal bli en tunika.
Kjenner godt til dette. Skal bare ha.... så ble det jaggu noe mer.... :O)
monelone