Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 10. februar 2011

I kveld...

Er ikke ofte jeg bruker loftstua, men i kveld ble jeg sååå innnnnmari lei ski og sport på tv så jeg rømte opp med mitt pikk-pakk..

Tok med håndarbeidene mine opp. En klut fikk heklekanten sin:
Strikka i Puno fra Schachenmayr og veier 45 gr. Har egentlig bare mangla heklekant i et par, tre uker. Blir nok ei stund til jeg strikker/hekler noe rødt igjen, ikke helt i det modus nå ;)

Vaska ihel ei lue som tilhørte minsten, så da måtte jeg hive på ei ny på pinnene. Heldigvis ønsket han seg en lik som den broren fikk for et par uker siden. Var på syklubb i går og da strikka jeg kjapt ei lue, mangla bare et par omganger i dag :D

Strikka i lima fra Drops, herligste garnet.. Pinne 3 og 3,5. Veier 80gr. Gutten fornøyd så da er mamma også fornøyd. Han sitter nå her med beinet høyt og må gå med krykker i 6 uker, kjeder seg ja.. men det må til og han blir god som ny.

To nye småpunger har blitt ferdig. Har helt dilla på desse som Sissel`s syglede la ut steg-for-steg oppskrift på :D Må se om jeg ikke snart kan finne på litt anna å sy. Stadig inspirert av masse blogger, men har stort sett havna på desse, har variert i størrelser da... Legg gjerne igjen tips om nettsteder jeg bør se ;)

Nå er det tilbake til bunadsstrømper, må se og bli ferdig med dem.

Freda`n allerede i morgen. Ha ei flotte helg :D
6 kommentarer:

snakkemunn sa...

herlig å ha en plass å trekke seg tilbake til. :))

Stubbetufsa sa...

SÅ mye bra du fikk gjort bare ved å skifte etasje!
God helg!

salige lavendel sa...

Så mye flott du lager!!

Ann Kristin sa...

Så flink du er Sissel, jeg skulle så gjerne fått til å sydd slike små vesker som du lager..de er bare så digge:) kanskje jegm å ønske meg en symaskin, det har egentlig stått høyt på ønskelisten men aldri blitt prioritert pga plassmangel til å ha den på..men det problemet er egentlig løst i dag:o)

klems

Anonym sa...

Disse små pungene dine er jo helt geniale,ønsker jeg hadde klart noe lignende!! greit å ha til småting.
Ja loftsstue eller kjellerstue er godt å ha innimellom.
Tove T

Hanne sa...

TV'en er en skikkelig tidstyv, så det er nok lurt å vende den ryggen av og til. Det er jo denne "ferdigstillelseskvelden" din det beste eksempel på. Du er utrolig produktiv, og lager masse fint!
God helg.
Pludrehanneklem