Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 6. februar 2011

En søndag i februar

Sånn ser det ut en søndag formiddag i Maura. Nydelig vintervær og temperaturen kan minne om en fin påskedag :D
Som jeg sikkert har sagt mange ganger har vi jorde og skog rett utefor stuedøra og nå om vinteren går skiløypa forbi her også. I år har jeg investert i ski så jeg sitter ofte og har litt dårlig samvittighet for å ikke ta en skitur, men så er jeg ikke så veldig glad i å gå på ski da.... Nydelig utsikt fra stuevindu i allefall ;)

Endelig en dag med dagslys å ta bilder på:
I går fikk jeg tova endel ferdige votter og et par tøfler, dette havner i julegave/gave-posen min. Strikka i Pt 3 fra Pt.
Dette skal bli en pung. Også strikka i Pt 3 fra Pt, mitt favoritt tove-garn. Tenkte å sy et fòr og glidelås i. En gang.....
Denne puta er jeg kjempe stolt av. Tok en oppskrift på et sjal, tok ut endel av mønsteret og la opp til pute. Strikka i Petunia fra Pt på pinne 2,5 og strikka i vei. Puta måler 30X60 cm og veier ikke mer enn 130gr. Trodde jeg skulle få brukt opp en haug med opprekt kvitt garn, men det er utrolig drøyt. Har nå lagt opp til ei med striper som skal matche denne.

Nå vil jeg bare ønske deg en flott søndag, du må gjerne fortelle meg hva du har brukt dagen på :D

6 kommentarer:

gyldenkron sa...

Den puta var skikkelig nydelig. Og så fine votter og tøfler

wims sa...

Herlig pute, votter og tøfler :O)

Lunamon sa...

Puta var UTROLIG pen!!!
Ja utsikten er jo også herlig, skogen hos meg er like vakker!
Ha en flott søndag.

tintin sa...

Puta va knallfine, ja!!!!
Takk for koselig selskap i dag :)

medina sa...

Fine ting du har laget, og puta var skikkelig fin.

Ingrid sa...

Nydelig pute =) Tenker det er deilig med tova votter i snøen. her er den heldigvis borte =)