Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 13. mars 2011

Dette skulle jeg blogge forrige helg og glemte det,,, men denne lørdagen var det også flott vær. Lørdagen var jeg og mannen en tur over grensa, så det ble ikke noe kos i sola denne helga heller.  Var en tur innom Panduro for å kjøpe meg ny "linjal" og da måtte jeg jo ha med litt stoff ;)
Nydelige Tilda stoffer, holdt på å kjøpe den nye Tilda boka... det får bli en annen gang, kanskje jeg først skal sy noe fra de jeg har først.. (jøss, fornuftig?????)

Det har blitt strikka lite i det siste, nakken har krangla litt. Et par sokker i Sterk har det blitt:

Herlig melert rødfarge. Har et par nøster i blå-melert også. Desse er strikka på pinne 2,5 og veier 95 gr. Str 36-37.

Denne nålputa har jeg sett i mange blogger:

Har lenge hatt lyst å hekle en selv. Har ikke brukt oppskrift, men leste en beskrivelse et sted. Denne tok det en strikkekafè å hekle ;) Hekla i Petunia fra Pt og brukte krok nr 3,5

Årets brukt og antikmesse på Leto var denne helgen. Jeg og en veninne var en tur i dag. Et sånt fat har jeg lenge hatt lyst på:
Det fantes noen varianter av dette fatet og det var forskjellige priser også. Gav kr 200,- for dette, er det dyrt ???
Har planer om å pusse opp på kjøkkenet snart, og da skal jeg ha en tallerkenhylle med forskjellig gamle fater i. Mye av det vi så der tror jeg nok en kan finne på loppemarkeder til en brøkdel av prisen, men det er nå moro å gå og se likevel :D

Ettermiddagen har jeg brukt i bua mi. Lova å ikke sy flere mapper, men det holdt jeg ikke. Forskjellen nå er at jeg laga den i lappeteknikk;)

Får ikke vist hvor fin den ble på bilde (skylder på fotografen)men denne ble jeg skikkelig fornøyd med.
Derimot denne:

ble nå helt rar, kan kanskje brukes til å samle heklekroker i... eneste jeg kommer på i allefall...
Og denne ble heller ikke som jeg ville:
Her kom bildet for langt ned....(  Sånn går det når en prøver å tenke sjøl... Skal studere litt oppskrifter før jeg prøver meg på noe nytt igjen....

Nå skal jeg se Livvaktene på Nrk før jeg tar natta. En helt ny og ubrukt uke foran meg :D

Håper du får en knall flott uke :D

11 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Du Sissel du Sissel,atter en gang så mye flott..er jammen glad du fikk meg til å gå inn og kikke..for da ble det et lite innlegg fra meg og:)

Jeg kom meg ikke til leto denne gangen, Y var så lenge på skirenn og jeg hadde ikke bil, får nøye meg med å tenke at en kan finne mye fint på loppiser nå i vår og sommer:) sant som du sier..er som regel en helt annen pris der og.

Håper vi ses til onsdag..Ha ei strålende uke..håper på mye strålende vær:o)

KLEM

tintin-44 sa...

Så fine Tilda-stoff du har kjøpt!

Og heldig du da som fant et slikt fat. De er fine! Prisen er vel etter min loppis-lommebok litt høy, men slik er vel "Leto-prisene". Svelg den fort og kos deg med gleden av den fine tallerkenen du fant!

Og du, bare fortsett å sy slike store mapper, det er sikkert noen som ønsker seg en slik til jul, for det er bare 3/4 år igjen :-p

Tino sa...

Så mye fint du lager! Herlig med hjemmestrikkede ullsokker, og fine mapper du har laget. Kjempesøt nålepute og herlig Tildastoff.
Det så deilig ut med skinnet i solveggen.
Takk for koselig hilsen hos meg.

Ha en fin dag videre!
Klem T

Anonym sa...

Hei, ja di gir deg ikke med "mappene" dine, de er jo bare fine.Fatet var jo også sånn godt og gammeldags,herlig. Ha en fin uke.
Tove T

Karipia sa...

Her var det mye flott å finne......fin blogg du har og mye fint har du sydd:))

Sissel`s syglede sa...

Du verden så mye flott du lager:-)
Noen ganger blir ikke resultatet slik man venter seg så da er vi skrudd sammen slik at vi prøver igjen. :-)
Men du, skal du på sy natta lange 29.april hos Åsne??? Gosjh, det hadde vært superkoselig å møte deg igjen.
Klemz fra navnsøs....

Aimy sa...

Så mye fint du lager :) <3
Likte veldig godt den heklete nåleputa,skulle virkelig trengt noe sånt selv.Men jeg kan jo selvfølgelig ikke hekle.Nok en ting å lære seg kanskje?

Ha en fin dag :)
Klem Aimy

Nunnas verden sa...

Hei...og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Godt med go`ord fra andre hjelper mye :) Også så fin blogg du har! Nydelige ting du tryller fra maskinen. Kommer på besøk igjen snart og da skal jeg se meg om ordentlig :)
ha en fin dag videre.. hilsen Jorunn Elisabeth

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Synes du har sydd mye fint. Jeg reagerte ikke på prisen på fatet og så lenge du er fornøyd er jo det det viktigste. Ønsker deg en god helg. Klem fra meg i Nordhordland

home 4us sa...

Hei
Jeg har også vært innom Panduro for ikke lenge siden, og det er farlig. Når man kommer ut igjen bærer man så tungt:)

Mye fristelser der. Kjøpte også noe ilda-stoff og bånd.

Ha en fin helg!

Sissel V sa...

Blir imponert Sissel - selv om dette er way out of my league - så er det en fantastisk inspirasjon til oss "hobby-håndarbeidere"
Gjorde ferdig 2 prosjekter selv i helgen da, som ikke ble så aller verst, så det hjelper å ha sånne herlige folk som deg i kretsen.
Stor klem fra Sissel på Korset :)