Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 27. mars 2011

Nok en søndag

Nok en søndag er snart over, dagens siste dag. Stort sett bare slapper vi av og koser oss på søndagene. Det er hektisk nok i hverdagen, så da må en ha en lade-dag. Ornt`li middag og pynte litt på bordet, synes nå det skal være litt forskjell på hverdag og helg jeg :D

Kjolen min ble ferdig denne uka:

Strikka i Lima fra Garnstudio på pinne 4, og heklekrok 3,5. Vekt: 625gr.Den passer helt perfekt, og t-sjorta jeg kjøpte til passer veldig fint til. Skal fikse litt på halskanten, den er jeg ikke helt fornøyd med. Gleder meg til å bruke denne, skal på strikke-/vårfest på fredag og tenkte å bruke den da.

Vesten jeg skrev om i forrige innlegg er på pinnene Er ferdig med begge forstykkene og strikker på bakstykket nå, blir fin den også :d

I dag har jeg sydd igjen. Jada, mapper igjen ;)
Tok med noen på stikkekafè sist uke og da ble det "bestilt" en lilla. Rosa er visst fargen det også :)

Utrolig vaskelig å få frem riktige farger. Desse er veldig morsomme å sy, så det blir nok flere etterhvert ;) Lurer på om ikke kjolen min må bli neste prosjekt :D

Nå har det heldigvis blitt mye mindre snø her, gleder meg til hver dag for å se hvor mye det har minka. I år har jeg ingen ambisjoner om hverken såing eller noe anna, skal ta fram knollene mine snart. Pelargoniene som har overvintra skal snart få ny jord, har flytta dem til et vindu med mere lys.

Nå skal jeg rase rundt i noen blogger, så er det livvaktene på Nrk.

Håper du har huska å stille klokka, det har jeg:D

Ha ei flott ny og ubrukt uke :D

7 kommentarer:

Marieki sa...

Åh, utroolig nydelig kjole! Så flink du er!:)
Og kjempesøte mapper!
Ha en fin kveld videre:)

Anonym sa...

nydelig kjole, Sisse:) og "sopp-mappen" er kul og får snart ny eier;)
Jeg rakk opp marius tunikaen jeg, den ble for stor, og kjedelig å la den ligge når jeg først skal bruke sånn tid på den, nå lager jeg vesten og strømpene i stedet så får det bli tunika senere men da i annen farge:)

Vi snakkes!

klem fra Eli

tintin-44 sa...

Gleder meg til å sjå deg i kjolen på fredag - den ble innmari fin!

Ulla-Bella sa...

Flott kjole ღ og så søte mapper:)

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Tusen takk for koselig bursdagshilsen til Matilde :)

Klem Anita

Randi sa...

Halloisen Sissel :)
Tuniqa'n ble kjempefin, gleder meg til å se den på fredag og flate! jeg gleder meg til vi skal møtes det blir superkoselig. Klemmingz :)

Anonym sa...

Gleder meg også til å se kjolen. Den ble fin med den skjorta under.
Mappene er søte og jeg har sett dem i virkeligheten.... :O)

Sees i morgen kveld.

Monelone