Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 2. mars 2011

Endelig mars

De to veste vintermåndene er over. Mars kan være både snørik og kald av og til men troa på vår er sterkere enn tidligere:D Det ligger fremdeles 1 meter snø, men når en er ute på dagtid og hører det sildrer i takrennene, da får man håp ;)

Her kommer en oppsummering av februar strikken :D
1250 gr er strikka i februar.
Hadde jeg tatt med de over 300 gr med kjole/tunika som jeg (mannen måtte til pers)rekte opp igjen hadde det nå blitt ganske mye. Tok prosjektet over på 2 pinner og da så jeg jo at det ble altfor digert.... ( så nå er det påàn igjen...
Rakk et par flaggvotter til før det ble mars,  desse strikka i Pt5 på pinne 2,5 og 3. Blir ikke flere nå med det første. Flere artige oppskrifter i det hefte...
Dette er hva jeg har rekt å sy i februar, skal nok bli mere søm etterhvert, men dørstokkmila er ganske lang for tia. Har lyst men det er lettere å strekke seg etter strikketøyet ;)

I kveld droppa jeg strikke kafè. Første kveld på lenge som jeg har hatt mulighet til å være hjemme aleine. Alle gutta var ute en tur. Fikk så utrolig lyst på sjokoladekake, så jeg baka kake og koser jeg  meg i sofàn.
Versågod, ta en bit til kaffèn da og kos deg :D
Og nå har gutta kommet hjem så da må du dele ;)

Sees snart igjen :D


10 kommentarer:

snakkemunn sa...

Du har strikket mye fint denne måneden. Ingenting smaker så godt som nysteikt sjokoladekake når man skal kose seg. Har nettopp vært i skapet og hentet sjokolade. :))

Anlen sa...

Nam, sjokoladekake! Eg trur eg tek eit stort stykke:)

Huset i midten sa...

Godt med litt alenetid :) Jeg fikk litt ufrivillig sofatid i ettermiddag, så det ble ikke noen strikkekafe på meg heller...

Mye flott du har lagd, som vanlig!

Pringeling sa...

Så mye flott du har laga! Og 1200 gram er imponerende nok i seg selv!

KRØLLEMIKKEL sa...

For en flott produksjon. Sjokoladekake, det fikk jeg også lyst på...

Karipia sa...

Det var litt av en produksjon du hadde i februar:))
Koselig blogg du har:)

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei :)
Så mye fint du lager!
Og takk for koselig hilsen på bloggen min :)
Ha en fin søndag.
Klem Anita

minishabby sa...

Du er søren meg produktiv om dagen Sissel:) Jeg holder på med lappeteppet fremdeles jeg, i ledige stunder. Vaskerommet er nå tørt og veggen har kommet opp igjen. Tommy gjorde det på lørdag.
Det er mars og nå merker vi ar våren er på vei. Det er så deilig:)
Håper nakken er bedre nå og at du får en flott dag.
Klem fra meg!

Ellens hobby sa...

Takk for hilsen..Du er jo så produktiv og så ser jeg at vi har mye av det samme hobbytinga. Ser du er fra Ulsteinvik og er jo litt spent på hvem du er da ;-)).

Strikkebesta sa...

Ojoj, skal seie du har vore aktiv på handarbeidsfronten i vinter!
Artig om eg har hatt med nevøen din på leirskule,ja, vi var på Fjellsætra i Sykkylven frå onsdag til fredag, dei andre 9.klassene var der frå måndag til onsdag:) God helg til deg og dine.