Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 7. juni 2011

Vi har hatt en utrolig flott langhelg. Inneklemt fredag og fri er toppers. Fikk litt farge på kroppen, deilig :D
Har stort sett bare kosa meg. Søndag fikk vi ånden over oss til å fikse litt(mere) i hagen. Sypressene i kroken ved trappa har sett sine beste dager og så sånn ut:
Ikke særlig pent akkurat. Buskene skjært ned og hellene flytta på. Sånn ble det da:
Mye bedre, ser litt mere orntli ut sånn. Har brukt om igjen heller som vi har tatt bort både her og der...  Og litt møbler fikk jeg satt her også. Ble en riktig koselig krok :D


Hortensia er en utrolig vakker plante, og når Plantasjen selger dem til kr 99,- er det umulig å ikke la seg friste. Pottene mine er opptatt alle sammen. Kjøpte derfor desse herlige sinkpottene :D

Det jeg egentlig skulle var til Jessheim og kjøpe joggesko, litt upraktisk med hvite tøysko. Skal være med klassen som jeg er assisten i til Elverum og skogmuseet på torsdag og da må jeg jo ha skikkelige sko :D

Var en bråtur innom Åhlens i farta, ble med litt derfra ;)
Kjøkkenhåndklær og et putetrekk, gleder meg til å klippe det i stykker og sy noe pent av det :D :D

Strikke gjør jeg jo selvfølgelig, men ikke noe ferdig enda. Strikker denne korte jakka som Sidsel J Høivik har designet for Rauma.

Finull har jeg masse av på "lager" så ikke noe nyinnkjøp her nei :D Jakka heter "fritt etter setesdal" oppskriften kan du laste ned gratis her samme sted finner du også oppskrift på "fritt etter fana". Fin den også, så kanskje jeg strikker den etterpå ;)

Nå håper jeg sola kommer tilbake snart så en får kosa seg mere ute for nå har vi hatt et par dager med regn :D

Ønsker deg en riktig flott uke :D

9 kommentarer:

Marit sa...

Heisan! Så trivelig blogg du har! Fin blanding med litt av alt :)

Uteplassen din ble så fin!

snakkemunn sa...

Oi, for en forandring det ble. Snakk om å hive ut gamle potteplanter og erstatte de med nye. supert. :))

Ulla-Bella sa...

Så koselig det ble i solkroken hos deg. Ble nok for varmt for de vintergrønne der ja. Den jakka du strikker ser flott ut.

Huset i midten sa...

Så flott det ble! Og fine blomster og potter - og fine strikkeprosjekter! Håper på en tur på strikkekafé i kveld, men nå skal jeg slutte å love noe for tidlig :)

Sommerhuset i bakken sa...

Hei ;-)

Så flott den lille kroken ble. Der så det kjempekoselig ut å sitte ;-)

Nydelig hortensia i superfin potte! Tror kanskje jeg må ta meg en tur på Plantasjen ;-)

Ha en finfin kveld!

Sylvia sa...

Jammen ble det ikke mye penere etter at dere fikk fjerna all "gruffet" der foran!! ;)
Den boleroen fra Rauma er super-populær, og vi selger mye garn til den. I går var rauma på møtet jeg var på i Ålesund, og viste frem høstens nyheter.....det kommer en tilsvarende jakke, bare litt lengre....den har jeg lyst på. Bare vent å se!!!!
Ellers så jeg et bilde av deg lenger nedi her, og jeg som trodde du var mørk, med langt hår!!! hi hi....mye man innbiller seg. Du var flott i kjolen din, synes jeg.

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei, jo takk for koselig besøk. Hyggelig om dere tar turen innom igjen..Skal si du ordna deg ny uteplass ja!Ha en fortsatt fin fridag:))

hanne sa...

Så flott det ble etter at buskene ble fjernet - forandring fryder, og dette ble riktig koselig! Skjønner godt du måtte ha de stoffene..jeg klarer sjelden å gå tomhendt fra S&S...Lekker jakke.

Takk for titten inne hos deg - jeg kommer gjerne igjen!

Lappeline ♥ sa...

Så flott det ble hos deg og Åhlens har mye fint.
Ha en fin kveld