Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 30. juni 2011

Siste junidag

I går hadde vi en fantastisk sommerdag. Brukte formiddagen i hagen, fikk luka bedda mine. En tur innom Plantasjen og Jessheim Storsenter resulterte i enda mere blomster. Kremmerhuset solgte de hvite pottene til halv pris så i stede for den ene jeg tenkte å kjøpe ble det med 2 hjem :D Nå tror jeg at jeg må si meg ferdig med plantekjøp for i år...

Mitt første Søstrene Grene kjøp:
Jeg har vært innom flere ganger, men ikke latt meg friste før i går (enda butikken har vært der i 1,5 måned).  Hele 13 kr kosta glasset ;)  Blir nok mere etter hvert tenker jeg.

Etter Jessheim reiste jeg på besøk til en tidligere kollega. Jeg har vært så heldig å få to gamle stoler av henne:
Gleder meg til å sette i gang å pusse dem opp (fikk bare plass til en om gangen i bilen)

Da jeg luka i går ble jeg egentlig litt irritert over dette bedet her:
Her har jeg prøvd å plante både stauder og roser. Ikke engang tulipaner vil komme her. Det er nok for tørt.
Har en plan og jeg har begynt også. Etterbilde kommer etterhvert ;)

Kjøkkenet trenger en makeover. Jeg skal begynne med å male taket hvitt. Taket var nesten ferdig vaska når jeg tok bilde så det er derfor det er så rotete:
Vi har veranda over kjøkknvinduet så derfor kommer det inn lite lys. Derfor skal det bli lyst. Har ikke råd til å bytte fronter enda, men forhåpentligvis en dag. Innredningen er snart 12 år, men den hvite hetta over komfyren er ifra da huset var nytt i 1925.


I går kveld greide jeg montere ferdig Fana-kort-jakka. Ble mere brodering enn jeg hadde trodd jeg ville orke, men det var faktisk litt moro ;)
I kveld ble Setesdal-kort-jakka ferdig montert, her mangler det litt hekling og jeg tror jammen jeg dropper brodering på denne. Greit med ei jakke som er litt nøytral.
Jakkene skal vaskes og blokkes før jeg regner meg som helt ferdig.
Brukt 850 gr finull (den røde er Evilla) på pinne 3 og designeren er Sidsel J Høivik.

Totalt strikka i juni: 1020gr og alt garnet er "lager-vare" :D Ikke at jeg synes det har minket noe særlig :D

Årets første bolle med jordbær.
Var en liten tur på Gran sammen med en veninne. Ikke mye jeg handla, men jordbær måtte vi ha med hjem :D Gleder meg til å kjøpe ei kasse som skal røres og koses med i løpet av vinteren :D Blir nok spist endel kurver også :D :D

Jeg blir så glad for alle de koselige kommentarene jeg får, og det er så utrolig mange flotte blogger å lese. I dag vil jeg anbefaler deg å lese Ulla Bella sin blogg. Kreativ dame det der :D

Lørdag blir det tur til DSA sammen med gjengen fra Strikkemaura, arti gjeng :D

Koselig at du stakk innom meg, vi "snakkes" snart :D

6 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Jøss, mange jern i ilden du??????? WOW, det er en ting jeg angrer VELDIG på, og det er at jeg malte skapdørene på kjøkkenet. Dumt, dumt, dumt. De var trehvite, og gylden i fargene, og faktisk fine. Uansett om jeg maler de hvite eller mørke beige, så blir jeg liksom ikke fornøyd. De er så "døde" i fargene, liksom. Blir nødt til å lasere dem, for å få mer liv. Stolene dine er jo kjempefine!!!! Og vedr blomsterbedd, så trives ikke blomster sånn inn til husveggen:DDD Legg stein inntil husveggen, og plant roser og sånn et annet sted:DDDD Evt godt ut i fra veggen. Klemz Grethe

snakkemunn sa...

Ja, her har du mye du holder på med . Strikkejakkene ble flotte. Smart å bare brodere den ene. :))

Randi sa...

Halloisen :)...flate!.....du er overaktiv....hihihi.....tror du må komme til meg noen dager til uka så du får slappet litt av :D men du er superflink, den skal du ha :))) Stolene er knallfine, har 2 sånne på hytta og de er veldig gode og sitte i. Jakkene ble knallfine, og jeg gleder meg til du skal innvie det nymalte kjøkkenent.....og du vi sees til lørdag. Kveldsklem fra meg.

Huset i midten sa...

Her var det mye fint, som vanlig! Spennende med stol- og kjøkkenoverhaling, og flotte krukker :)

Jakkene ble kjempefine! Liker best den brune, jeg da, som ikke er så dillete av meg... Men evillaen gjorde seg godt, den også!

Enig med Hjertedama over - sånne bed inntil husveggen er vanskelige, men du kan få fylte, orange valmuer av meg, hvis du vil, de overlever over alt!

Kos dere på DSA!

Mia sa...

Här var det många spännande inlägg. Så fina tröjor du har stickat, den modellen ser jättefin ut och både Fana och Seterdalsmönstrene gör sig gott i dem.
Din trädgård ser också spännande ut, kul med en grönsakskasse. Hoppas på lite värme så gror det fint ut nu. Vått nog är det ju.
Ha en fin uke :)

wigdis sa...

Så flotte kortjakkene dine ble. Det gjør seg veldig med fargesjattert garn.
Skal si du har vært heldig som har fått tak i to så flotte stoler. Blir spennende å se hvordan de blir etterhvert.