Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 2. juni 2011

Kristi himmelfart

Helt ferdig :D Måtte dra av trekket på en annen pute for å få innerpute til denne lappeputa ;) men det gjør ingenting får det gamle trekket var stygt. Teppet har fått kanten sin, valgt en helt enkel viftekant (vet ikke hva ellers jeg skal kalle det)  Godt med alt som er gjort :D Har fremdeles igjen blå rester, men de skal få ligge i en bortgjemt hjørne et sted. Fant egentlig ut at jeg har masse rosa/røde rester også, så kanskje en gang et i rosa/rødt..

Må jo oppsummere garnforbruket i mai:
1730 strikkede gram, og bare 2 prosjekter :D
Lappeteppet blir ikke regnet med, jeg begynte på det for 2 år siden og da blir det ikke rett å ta det med i denne beregningen. Teppet veier: 850 hekla gram :D

I går slutta jeg halv ett på jobb og gikk rett på laaaang friiii, HERLIG. Er sikker på at uansett hvor godt man liker seg på jobb så er det deilig med fri.
Første jeg gjorde når jeg kom hjem var å ta inn all rabarbra`n. Det ble ganske mye faktisk, måtte bruke to kjeler  til å lage syltetøy:

Så nå har vi maaange glass med rabarbra-syltetøy i fryseren. Morsomt å allerede ha begynt sylting, det er så deilig å ta fram igjen til vinteren (nei, jeg tenker IKKE på vinteren enda)
I dag fikk jeg et akutt anfall av bakelyst. Rundt omkring i alle blogger  (nesten alle) blir det laga cupcakes, så da var det bare å prøve da. Ingen ekte blogger hvis en ikke hiver seg på forskjellige trender :D
Brukte vanlig muffins oppskrift som jeg fikk av tintin en gang, virker alltid, og ostekrem. De ble aldeles nydelige. I og med at jeg var hjemme aleine i kveld kosa jeg meg med cupcake og stearinlys (nylig dekorerte):

Ellers i dag har jeg planta de siste stiklingen i større potter så nå orker jeg ikke mere, resten blir ferdig kjøpt:
Her står de i litt lè for vinden. Nydelig vær, men det blåser litt for mye etter min smak :D

Nå skal jeg nyte 3 fridager til, kanskje jeg endatil rekker flere bloggeinnlegg før ei ny arbeidsuke begynner :D

Ha en flott helg alle dere herlige lesere av bloggen min :D

4 kommentarer:

snakkemunn sa...

Har hatt lyst på hjemmebakst i hele dag, men ikke klart å få meg til å bake. Dette så godt ut. :))

MissMette sa...

Så nydelig heklet teppe ღ
... nydelig :) Ha en flott
helg videre, klem fra Mette

Ulla-Bella sa...

Så flott teppe og puten ble. Der kunne jeg gjerne ha sittet og stappet i meg de deilige muffinsene:)

Anonym sa...

Hei.
Så herlige ting du lager,skjønne farger. Mange flotte innlegg har du lagt ut også,du flinke dame.
Klem Mette.