Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 10. juni 2010

Bloggelysten er ikke helt tilstede som dagen.. Men her er en liten oppdatering så kan jeg iallefall vise litt av det jeg lager. Lager et par litt store ting så da blir det heller ikke så ofte noe å vise fram;)
Har hekla en bord som jeg har sydd på et lite håndkle, mulig dette blir en gave eller til lilledoen når jeg får malt der.. Tror jeg brukte Pandora og heklenål nr 2,5..

Har en genser i 8 år på pinnene, det skal bli en bursdagsgave:
Bursdagen har vært så jeg må få opp farta, strikker i Lerke fra Dale på pinne 3. Deilig garn å strikke av. Holder på med hette, den har kommet lenger enn det vises på bilde.

 
Forrige uke hadde jeg en skikkelig ryddedag, fikk systematisert endel av oppskriftene mine i permer og plastlommer. Blir så lett at en river ut  interressante oppskrifter også blir det bare liggende i en haug. Deilig å kunne gjøre dette ute.
Og samtidig som jeg rydda, var tintin på bytur. Jammen drypper det litt på meg når min kjære veninne er på tur :)
Oppvaskkost + refill og prikkete muffinsformer fra Søstrene Grene.  Den dama vet akkurat hva jeg liker og hva som gjør meg glad :)

I dag her jeg vært i Lillestrøm på MR med minstemann. Hemtex hadde salg, 60% denne uka. Jeg har savna lilla stoffer og her fant jeg to duker med lilla mønster. Er nesten fælt å klippe i duker, men stoff er stoff...
Var innom Sømsenteret også, her kjøpte jeg ingenting.....tror jeg må være dårlig, her var det kjempe lagersalg. Nei det var nok ikke shoppedagen i dag. Ikke lett å shoppe sammen med en nesten 16 år gammel gutt heller da uansett hvor tålmodig han prøvde å være.


Nytt bilde i headeren min i dag, måtte bytte ut til sommerblomster nå.

Ha det fint så lenge, så "sees " vi snart :)

6 kommentarer:

amylin sa...

Så fin den genseren blir, og den kanten på håndkleet ble veldig fint.

tintin sa...

Skal ikke så mye til heller for å glede deg :)
Håndkleet er kjempesøtt, og det ligger jo en litt morsom historie bak den hekle-borden - selv om ikke alle syns det var like morsomt ;)
Fine duker, eller stoff som du
sa - heldig som fikk %%%%%, morsomt å handle da;)

minishabby sa...

Bloggelysten er litt laber sånn på sommeren da. Da vil man helst gjøre alt mulig annet. Happy er fin i magen igjen da. Men var ikke moro når det pågikk. Men så fort Tommy kom hjem så fikk han ordnet opp i ting. vel ikke vaskinga da for det måtte jeg ta. Men Happy er en skikkelig pappapus og det er ikke jeg bra nok;)
Både blondebord og genser er kjempeflott! Jeg strikker på sokker til farmor nå. Går ikke akkurat fort. Huff da;)
Hun Tintin er snill mot deg hun. Har selv sånn vaskebørste. Gode å bruke og pene å se på.
Har du tenkt deg en tur på Nannestaddagene i helgen da? Må nedom en tur jeg.
Ha en flott helg så sees vi i hvert fall til mandag.
Klem fra meg!

Vibbedille sa...

Denne julen KAL eg handle småting på "S.Grene" og hekle/strikke tilbehør!!! Så mye koselig!!! ;))

Kos deg og ha ei herlige helg!

Vibbedille ;)

Sylvia sa...

Heisann
Håper du fant mye fint i FLORA boken, som du bare MÅTTE kjøpe ;)
Lerke er et garn jeg også synes er så godt å strikke av. Guttegenseren blir veldig fin, synes jeg. Og du er vel ferdig med den idet jeg skriver dette, kjenner jeg deg rett.
God strikkedag!

Lunamon sa...

ÅÅÅ det lilla stoffet var nydelig..
Enda godt det ikke er salg her i skogen. Nettet kan jo være skummelt innimellom, men med bare norske butikker å velge i går det greit ;o)

Ja de surprise cookies bare måtte jeg dele. Ser bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gode ut.

God helg til deg og dine i regnværet