Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


mandag 14. juni 2010

Jippi, nå er genseren til 7 åringen ferdig, skal bare dampes og sendes til Sunnmøre. Det ble ei uke over tia, men håper nevøen min tilgir meg det. Utrolig myk og god, som tidligere skrevet om er den strikket i Lerke fra Dale. Eget design :)

Fredag var jeg på Svensketur med de eldste gutta. De var utrolig tålmodige med sin mor. Første stopp var Garn og handverk på Skarnes. Der ble det med 16 nøster Nepal. Garnet kjennes så veldig godt ut så jeg kjøpte nok til en jakke/genser til meg selv. Når vi kom fra Sverige måtte jeg bare stoppe hos Garnkjelleren, der ble det med 4 nøster Sisu, flerfarget.
Jeg bestemte meg egentlig for at bøker skulle jeg ikke kjøpe på lenge. Har akkurat rydda i hobbybøker og oppskrifter/-hefter. Har nok så jeg greier meg leeeeeenge. Men Garnkjelleren hadde denne boka av Finn Schjøll:

Greide selvfølgelig ikke gå fra den .... Jeg er sprø.... Nå må snart noen låse meg inne og kaste nøkkelen *hihi* Men jeg skylder nå på Sylvia, ho skreiv om boka i bloggen sin... Og jeg er ikke lettpåvirkelig.........
 Og desse pulsvarmerne hekla ho også, herma der å jeg :
Kjempe kjappe å hekle, det morsomme er alt som kan lages av samme mønster, må bare si at jeg anbefaler boka ;)

I helga har det været nannestadfestival. Nettbutikken Bellas emne hadde stand der. Et par "småting" ble med hjem:

Nydelig vannkanne, den står foreløbig i kjøkkenvindu, kanskje den blir der ;) Hadde planer om å  sette den på stua i 2.etg. Den får flytte opp om litt, må bare se litt på den først.

Glassklokker får en vel ikke for mange av ;) Denne er ikke så stor, ca 14 cm høy. Skal pynte litt inni før den får en plass:)

Denne helga har det regna fra fredag og til ogmed litt i dag. Håper sola og varmen vi hadde kommer snart tilbake. Bare ei uke til i "frihet" så skal jeg begynne å jobbe :) Gleder meg masse til det :)

I morgen er det strikkekafè igjen, gleder meg, det er lyspunkt det.
Håper du også får ei koselig uke, og at du legger igjen en liten kommentar her hos meg :)

9 kommentarer:

Silje sa...

Ser ut som at du virkelig har kosa deg på shopping. Og jeg er ikke NOE misunnelig, hehehe. Gleder meg til å se hva du får ut av de nøstene med Nepal!

Ha en fin dag :)

Blomstermamma sa...

For en utrolig herlig genser, den ser deilig ut å ha på seg! Ser ut som om helgen din har vært fin og. Og nå går det jo stadig vekk mot ny helg og sommer! Ha en flott uke!

minishabby sa...

Utrolig hva en finner ut av når en leser interiørblader;) Absolutt verdt en tur altså. Kjempekoselig!
Genseren ble kjempefin. Kan tenke meg det er en liten gutt som blir glad.
Jeg klarte også å få med meg noe fra Bellas emne. Skal vise det på bloggen snart. Henger litt etter med å vise frem ting frant jeg ut. Kommer etter hvert.
I kveld sees vi!:))

Hanne sa...

Kjempe fin genser :D

Sylvia sa...

Sissel, den genseren ble kjempeflott!!!Garnet er utrulig deilig, og jeg tror det blir noen plagg i det her hos meg også.

NEPAL garnet har jeg også strikket av, den grønne og lilla jakka med perler. Nå har jeg en rød kåpe på pinnene, men den er ligsom lagt til side en stund.......

Boka, ja. Den er bare helt herlig. Synes det er kjempekjekt at vi kan herme etter hverandre, jeg. Våre blogger skal jo være til inspirasjon og glede for andre, og på veien blir man kjent med masse herlige folk.

Nå hekler jeg på oldemorsrutene mine, men har sååååå lyst til å begynne på et sjal til. Man er visst aldri arbeidsledig!

Eva sa...

De där pulsvärmarna virkade i rosa är ju bara så läckra ! Undrar om du vill tala om vart jag kan finna mönstret ? Sötare vattenkanna än den vita finns ju bara inte..och allt du stickar är verkligen fint och välgjort :)
Ha en skön vecka
Kram
Eva

Hege81 sa...

Så flott genser/jakke til 7åringen :)
Og stilige pulsvarmere :D

siwi sa...

Veldig fin fargekobinasjon på genseren, den likte jeg :)

Lisas hjem og skatter sa...

Så koselig at du la igjen noen ord på bloggen min, trist å høre om gutten din :( det må være det verste og mest umenneskelige som en kan oppleve som foreldre.. jeg vet noe om det, mistet ei lita søster i krybbedød når jeg var 12 år.. hylet, gråten og morgentimene den dagen, glemmer jeg aldri! Godt å høre at de fant gutten deres, slik at dere har en grav å gå til..


Genseren til nevøen din var kjempefin!!! tror nok at den var verdt å vente på :) om dere har samme vær som oss, kan den fint brukes nå også :) hihi!

kos deg masse på strikkekafe i kveld!

gode klemmer fra Lisa