Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 23. mars 2010

Vår??

Dette møtte meg når jeg stod opp i morres, ikke akkurat ønske start på dagen. Men en får ikke gjort noe med det. Den snøen som kommer nå smelter den under så en må bare se positivt på det :)

Lenge siden jeg blogget sist. Jeg gjør litt likevel. Tunika`n ligger litt på vent, den har blitt litt tung så den er ikke så lett å ta med bort. Det er nå lenge til sommeren så det haster jo ikke heller.

I forrige uke fikk jeg endelig trekt om strykebrettet mitt:
Det blomstrere i allefall her ;) Har tenkt å gjøre det lenge, og det tok 5 minutter å gjøre det. La på platevatt og strifta stoffet fast. Nytt strykebrett i en fei.
I går kosa jeg meg litt sammen med symaskinen. Tia bare gikk fra meg, kjempegøy å sy noe igjen:
Skikkeli retro.. Har quilta for første gang. Fikk det ikke akkurat så pent, men fornøyd likevel. Og det frister til gjentagelse. Stoffet har jeg hatt liggende en evighet. Rydda bua på søndag og da "fant" jeg masse stoffer. Gjør seg å få snudd på bunkene innimellom ;)
Ikke at det ble så veldig ryddig, men mer oversiktilig, hihi. Greit å finne fram i eget rot...

I går var det strikkekafè igjen. Måtte finne meg noe lite å lage, og da ble det egg. Fikk helt dilla og det skal bli flere, det er nå tross alt påske til helga.
Fant oppskrift på Drops. Laga min egen verson som vanlig. Desse er jo lett å lage større og mindre, skal finne en ny fargevariant i dag tenkte jeg. Hehe, nå finner jeg jo fram i garnet mitt også...

Må bare legge inn et bilde av et besøk jeg hadde på fuglebrettet en dag:
Ekorn er jo bare kjempesøte.

Ha en flott tirsdag, satser på at det ikke blir like lenge mellom innleggene nå.

Koselig om du legger inn en kommentar hos meg :)

6 kommentarer:

mimouna sa...

Det holder med snø nå ja! Men heldigvis smelter den fort. Og du har i alle fall fine blomster på stoffene dine! :D Lurt å lage nytt trekk til strykebrettet, og vesken var til å bli i godt humør av. Ekorn er vel også et vårtegn?

Ha en fin tirsdag!

tintin-44 sa...

Da var trekninga hos Anlen over, og ej va med vilje ikkje med...men det blei feil vinner :(

Tina sa...

Det nettet var kjempetøft! SKikkelige glad-farget retrostoff du har brukt! Liker sånt jeg og.

Takk for koselig kommentar hos meg :) En flott før-påsketid til deg!

Lise Mette sa...

Hei fina.
Tro det eller ei. I dag har jeg strikket. Ha,ha. En kollega som har betennelse i skulderen og som må ha ferdig noen lapper til et lappeteppe. 23 år siden sist jeg tok i et strikketøy, men det var bare fram og tilbake så det gikk bra.
Har lyst å gjøre alvor av å lære det på ordentlig.
Stor vår-klem til deg fra
Lise Mette

Strikkemari sa...

Så fint det stykebrettet ble, var jo nesten så jeg fikk lyst til å begynne å stryke litt.

Ekorn er altid koselig å få besøk av da. Sitter her jeg er å har ikke mindre enn 4 prosjekter på gang samtidig. To ved siden av pcn i 2 etg og 2 i sofaen nede så da er jeg vel godt utrustet.

Vår er herlig og det ser en bare mer og mer for hver dag, må innrømme at det er koselig og se litt gress og asfalt igjen.

Vil med dette ønske deg en riktig god påske. PS fikk lyst til å lage slike påskeegg jeg også og henge opp i solbergbuska.

minishabby sa...

God morgen!
Når jeg er våken kvart på seks og klar for å stå opp -og det er helg - da er energien tilbake:))
Jeg kommer en tur til onsdag jeg. Må sjekke ut de nye lokalene vet du;) Vet du hva? Det er en evighet siden jeg sydde også. Kanskje jeg har helt glemt hvordan det skal gjøres. Veska di ble urolig kul i hvert fall da. Jeg er ikke på den retrobølgen, men denne hadde jeg garantert svingt under skulderen. Nå skal jeg en liten tur rundt i blogglandia, så har jeg en liten plan for hva jeg skal kreere i dag. Deilig å være tilbake:)
Ha en flott helg Sissel. Sier ikke god påske enda for da sees vi jo til onsdag.
Klem fra meg!