Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


mandag 29. mars 2010

Nesten påske

Her i huset er det ikke helt påskeferie enda. Mannen jobber til og med onsdag.
I og med at jeg ikke har jobb akkurat nå er jeg husmor om dagen. Dette er dagens bakst:
6 brød og 32 wienerbrød. Fersk gjærbakst er bare kjempegodt så vi har gjort et skikkelig innhogg i wienerbrødene i kveld, men brødene varer nok litt lenger.

Herlig lesestoff i mellom slagene. Lev Landlig synes jeg er et skikkelig koselig blad. Litt for enhver smak. Deilig å lese om planter og interiør.

I år har jeg jammen greid å så frø, 2 pelargonia har overlevd fra i fjor.. Kjempestolt av meg selv. Blir ofte ikke noe av planene jeg har for såing. Og de fleste planter jeg prøver å overvintre blir glemt så lenge at de dør i vinduskarmen. Har noen knoller på loftet som også snart skal få komme fram i lyset.

Kjøpte noen påskeliljer i dag, de får stå på trappa i påska. Setter dem i et blomsterbed når de er visna ned ute. Kommer vel opp igjen neste vår som de andre jeg har planta.

Litt håndarbeide har jo også blitt gjort.
Armene på en barnegenser er ferdig, bolen påbegynt. Tenkte denne genseren skal få bli med på julgave-alongen jeg er med på. Spørs om jeg rekker bli ferdig, det er jo bare 2 dager igjen av mars. Det går ganske fort. Det er såpass mye mønster at en ser at det vokser og det liker jeg.
Tunika`n er nesten ferdig. Droppa armene, det blir nok litt for varmt til sommeren likevel. Mangler heklekanter, men det har jeg ikke lyst til akkurat nå.
På strikkekafèen er planen at alle skal lage en lapp på 20x20cm og her er mitt bidrag:
Den første ble for stor, så den har blitt oppvaskklut, men den andre ble akkurat passe stor. Er ikke noe tilhenger av å rekke opp, så den første ble en slags mal. Greit det vel når det kan brukes til noe ;)

Et bittelite loppefunn på tampen:

Mugge fra Stavanger Flint, den er bare så sommerlig og koselig så jeg måtte bare ha den. Gleder meg nå til å gå på de lokale loppemarkedene som er rundt her til våren.

Vi som er hjemme skal møtes til strikkekafè på onsdag. Merker at jeg ikke har så mye folk rundt meg til daglig nå, storgleder meg til onsdag.

I dag har jeg malt rundt et vindu i 2.etg i det som skal bli stue. Har masse arbeid foran meg. Orker ikke stresse så det blir bare litt om gangen. Det er meldt ganske kjedelig vær utover i uka så det er greit å ha litt innearbeid foran seg.

Ha det trivelig så lenge, vi sees snart igjen :)

Forresten i morgen 30.mars har vi 22års bryllupsdag ;)

5 kommentarer:

minishabby sa...

Gratulerer masse med bryllupsdagen i dag! Håper den blir akkurat så romantisk som du ønsker:))
Lurer på litt bakst til torsdag jeg. Du er jo bare så flink med det da.
Vi sees til onsdag.
Klem fra meg!

Hverdagen vår sa...

Gratulerer med bryllupsdagen:)
Det er herlig at vi nå går mot lysere tidere- både for to og fire beinte, vi koser oss med hunden og går lengre og lengre turer for hver dag og merker at hun orker mer nå.
Anniken har fått en bestevenn, og "dilter"
Jeg, tror jeg kommer til onsdagf, Anniken reiser til torsdag men vi hadde tenkt til å kose oss med pizza i dag, så regner med at hun sier det er greit mamman drar en tur, hun er jo våken når jeg kommer hjem-

Kos deg i dag, jeg fortsetter med vårrengjøringen:)

Klem fra Eli

Lisas hjem og skatter sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen i dag :)

Lev landlig er ett av mine favorittblader også! utrolig koselig blad :) Du er jammen flink som har bakt så mye og i tillegg har vært kreativ!!! :)

håper at dere får ei superkoselig påske!

påskeklem :)

Timotei sa...

Gratulerer med vel overstått bryllupsdag! Mye fint her på bloggen din. Ønsker deg ei riktig fin påske!

Lise Mette sa...

Hei.
Jeg ser at du ikke har problemer med å få tiden til å gå i hvert fall.
Nå er jeg hjemme fra tre dagers påskeferie og skal prøve å få krotet ned et førsteutkast til semesteroppgave. Skulle vært levert 1. april, men jeg har fått forlenget fristen til den 5., så hvis jeg nå bare kunne fått litt av din energi skulle det gå. Kan du sende en dose Sissel-energi og en dose konsentrasjon hitover, please???
Lise Mette