Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


mandag 15. mars 2010

Her er jeg.

Beklager, lenge siden sist innlegg. Har hatt det travelt med å avvikle butikken. Jammen mye styr det også, men nå er det gjort.

Har gjort litt siden sist da. 35 lapper har jeg hekla. Godt i gang med et teppe :)

Fant en oppskrift i "samlinga" mi i butikken,
Begynte på armen, ble usikker på hvor lange jeg ville ha dem. Begynte på arm 2, kom nesten like langt da jeg sjekka fargenummerene, mange ulike. Nå har jeg kommet et stykke på bolen og prøver å mikse det til så jeg får lik innfarging på den i allefall...... Irriterende men jeg bare SKAL få det til. Synes den er helt nydelig.

Skal også snart sette igang med neste prosjekt i julegave-alongen, heldigvis er mars ganske lang.Anlen har påske lotteri i bloggen sin. Håper jeg vinner :) Jeg pleier ha bursdag i påska og da vanker det ofte et påskeegg i burdsdagsgave. I år kommer påska akkurat litt for tidlig så jeg får håpe jeg vinner et i stede :)

Denne uka blir skikkelig koseuke.
I morgen skal jeg på syklubb, det blir helt sikkert veldig koselig. Pleier det, ho vi skal til denne gangen lager allttid så mye godt å spise, mmmmm
Onsdag skal vi begynne å ha strikkekafè på Haugastøl, den gamle barneparken. Godt at vi skal fortsette å møtes gjengen fra butikken, gleder meg.

Oj, det holdt jeg på å glemme. Jeg har sådd masse frø i helga, blogger bilder når (eller hvis...) det spirer :)

Du får nå ha det så bra så lenge og finn på noe å kose deg med du også.
Jeg setter utrolig stor pris på at dere legger inn kommentarer, tusen takk:)
Vi sees snart:)

9 kommentarer:

Anlen sa...

Heisann, er på gjenvisitt:) Det blir heilt sikkert ein flott tunika/kjole du lagar!

Lykke til utan butikk:)

Siddis-in-houston sa...

Den kjolen ser kjempefin ut! Ha en flott uke hos deg!

Anonym sa...

Hei og god moregn.
Så flott den tunikaen blir.
Kommer ikke onsdag .Det er avslutning på skiskolen..
Mitt mysteri er noe å ha på eller man kan å ta det med. kjekt å ha med andre ord.

Ha en kjempeflott dag.
stor klem fra Gun nord i bygda

tintin-44 sa...

Lappeteppet blir kjempefint med svart rundt, lekre farga!
Kjenner at eg blir misunnelig på den tunikaen, fargen blir veldig fin til deg, ikkje minst når vårsola får pigga opp brunfargen -heilt nydelig!. Heldig du som kan sitte ute og nyte sola denne veka :)
Vi ses i kveld;)

Susanne sa...

Hej..jag tycker det är så roligt att läsa din Norska för den är inte som den jag är van vid..tränar mitt öga för att se om jag förstår allt och jag tror att jag gör det ;) Längtar till Norge..
Vilken jätte vacker tröja du håller på med ..Skulle jag kunna tänka mig själv till sommaren..Hoppas att du haft en koselig stund i din syklubb..Kram Från mig Susanne

Strikkemari sa...

Det var da et utrolig bra mønster da. Slikt som jeg liker veit du. Du er så flink så du fikser det med innfargingene. Vi sees så fort jeg kommer meg hjem.

Slapp nå av etter stresset med å legge ned butikken.Sleng beina på bordet og ta livet med ro en periode det har du virkelig fortjent.

Tina sa...

Takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min! Nydelig kjole du strikker på, skjønner godt at du ønsker å fullføre den. Spennende å se hvordan lappeteppet blir tilslutt også :)
En god og avslappende torsdagskveld til deg også!
Hilsen Tina

minishabby sa...

Det er så koselig å høre at jeg blir tenkt på:) Føler liksom at jeg bare lever for andre om dagen, så det er deilig at noen tenker på meg også.
Høres spennende ut med den nye strikkekafeen da. Men er det sånn at vi skal strikke på noe sammen, eller har vi fremdeles hvert vårt strikketøy. Teit spørsmål kanskje men...
Håper du slapper litt av nå. Litt fri før jobbsøk er ikke å forakte;)
Den tunikaen ser rålekker ut. Jeg har knapt nok fått strikka noe heller jeg. Men nå ser jeg i hvert fall et lys i mørket, så det er mulig jeg kommer sterkere tilbake om ikke altfor lenge.
Ha en fin helg sissel, så prates vi.
God klem fra meg!

Gro @:) sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :-)

Den kjolen ser rett og slett kjempelekker ut :-) Håper du legger ut ferdig resultat her på bloggen :-)

Uken din høres riktig koselig ut, og nå får du ha en rett så god helg :-))