Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 7. mars 2010

Mildere..

Forrige søndag måka jeg terrassen foran huset. Og nå har det endelig blitt så mildt at jeg snart skal få litt glede av det også. Har slitt med vond skulder etter måkinga så jeg har produsert veldig lite denne uka. I en av veskene mine fant jeg et par pulsvarmere som har vært ferdig ganske lenge. De er ikke brukt og ikke blogga enda, så her kommer de:
Strikka av Manos Classic Wool fra Artesano. Kjempedeilig garn og kjapt arbeid for jeg strikka på pinne 5. Nydelige farger. Skal strikke mer av det garnet, garantert.
Fikk et kikk en dag og baka brød også. Nå når vi bare er 3 som bor hjemme varer 3 store hjemmebakte brød ganske lenge. Da alle bodde hjemme holdt det ikke med 6 stykker i uka engang.

Har igjen endel rester etter mønstersokk/vott strikkinga mi så jeg tenkte at hvis jeg sånn forsiktig hekla noen lapper så gikk det nok fint med skuldera. Går ganske bra nå så det har blitt produsert noen i helga, herli å kunne ta bilde ute. Har jobba i går og vært med på dugnad i dag så det har ikke vært kjempemye tid til håndarbeide i helga.

I morgen er det siste strikkekafè i butikken. Onsdag stenger jeg så da blir jeg arbeidsledig. Både litt trist, men akkurat nå føler jeg meg ganske letta. En liten pust i bakken og begynne å søke på ny jobb.

Ønsker deg en flott ny og ubrukt uke. Håper du får det fint:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kommer til å savne deg Sissel.Både store og små, (må innom Sissel for å få kos vet du).
Gleder meg til i kveld og spennende hva som skjer videre.Klem fra Gun nord i bygda.

Strikkemari sa...

at du gir deg med butikken. Skal bli litt rart med siste strikkekafe i butikken i dag, men det gleder jeg meg til også. Lykke til med jobbsøkingen.

Klem fra Åse

Lise Mette sa...

Er så glad du har denne bloggen, så mister jeg deg ikke helt, selv om det ikke lenger bare går an å stikke innom for et herlig smil og koselige ord med deg lenger.
Du er et herlig positivt menneske som virkelig byr på deg selv.
Klemmer fra Lise Mette

Anonym sa...

He vert her.

EK

Hanne sa...

Sikkert litt vemodig å ha avviklet butikken, samtidig som det er godt å få det gjort når beslutningen er tatt. Det er kjekt å lese at dere fortsetter med strikkekafeen. Utrolig koselig å møtes på den måten!

I et tidligere innlegg viste du fram en snipp av noen rosemønstrede brødformer. Er de av metall, eller er det engangs pappformer? Hvor fikk du tak i dem?

Ikke mye som ligner på vår her. Vi har fått MENGDER med nysnø de siste dagene, og nå har vi ti munus og sol. Riktig vakkert, men som sagt, ikke mye vårlig. Men PLUTSELIG! er den her, og det gleder jeg meg overstadig til. Skal bli SÅ godt å sitte på terrassen med strikketøy, kaffe og reiseradio ;-)

Pludrehanneklem