Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 3. februar 2010

Strikke kafê

I kveld har jeg hatt strikkekafè i butikken, fikk så innmari lyst å bake muffins til damene. Det ble litt over 50 stk, har med ca 20 tilbake. Mange slankere nå i etterjulstia...  Det var 28 påmeldte i kveld, men vi ble "bare" 15... Det er så utrolig koselige kvelder så jeg gleder meg allerede til neste gang :)

I går strikka jeg 2 par votter i str 2 år, mangler snor så skal de toves:
Desse strikka jeg på et par timer. Kjapt arbeide i Pt3 og pinne nr 6.

Første sokken til broren min er ferdig, har begynt på nr 2. Den første ble for stor i foten så jeg måtte rekke opp igjen. Strikka på den på strikkekafè men det blir endel flyging så det var ikke all verden som ble gjort. Blir nok ferdig innen helga tenker jeg.så får jeg levert de til mottakeren når jeg er "oppafor".

To jobbedager også er det langhelg, det skal bli deilig, lenge siden sist.

Ha det så lenge..

10 kommentarer:

minishabby sa...

Mmmmmm... Jeg hadde glatt sett bort i fra kalorier jeg hadde disse kommet foran meg. Så sterk er jeg;) Mange som meldte frafall skjønner jeg. Huff! Men egentlig så var det jo ganske godt oppmøte allikevel da.
Kose deg med langhelg Sissel, så prates vi.
Klem fra meg!

Anonym sa...

hei sissel.
Bakte muffins igår jeg også så det er vel noe tankeoverføringer ute og går. Godt med litt kos nå i kulda/snøværet. Det var synd at jeg ikke kunne komme men slik er nå hverdagen her.
Vi får snakkes til uka så får du kose deg med litt langfri,her roper vaskebøtta så etter det tar vi helga her også med far på overtidsjobbing blir det vel en kreativ jentekveld. Mor syr Tilda med tunga rett i munnen mens jentene klipper og ordner litt etter fri fantasi.
Klem fra Gun nord i bygda

Anonym sa...

Fick lust att titta inom just här hos dig. Massa fint att läsa,så vackert det ser ut där du bor. Sticka är jättekul o alla dessa underbara garner, alpacka är så mjukt o härligt.

Det är kosligt att läsa norsk men kan tyvärr inte skriva, så det blr svorska, har bott några år i Norge närmare bestämt i Holmestrand en vacker by, men nu i Sverige igen. Reser varje år en tur minst (Hem) o kosar mig.

Vi har stickcafe här även men har aldrig besökt något säkert rätt kul. Så gott med en liten muffins o kaffe till allt stickbabblet.

Ha en go helg önskas från Svedala

Susanne sa...

Så mysigt med stickning med kaffe och muffins..Jag önskar så att jag kunde sticka vantar..jag har stickor jag har garn så nu fattas bara tiden och en lärare=) Kram

[morgrethe] sa...

Hei Sissel. Takk for kommentar.

Gjestebok til strikkekafe var en god ide, det skal jeg huske til neste gang. Kos deg med langhelg. Det høres deilig ut. Jeg jobber alene, men har ei som jobber for meg annenhver lørdag. Det er godt.

God helg.

Anlen sa...

Muffins er alltid godt, eg hadde no sett til livs nokre av desse, om eg hadde vore nær nok;)

Hverdagen vår sa...

Tusen takk for gode muffins til både meg og min halvdel, det hjalp det siden han måtte vente litt på meg;)
Nå er det bare to arbeidsdager så har jeg langfri og skal ordne i stand til overnattingsbursdag til helgen, frøkna fyller år og det må feires er jo rundt tall:)
Og neste helg reiser vi til Lillehammer for å feire enda mer-

Vi sees nok jeg er jo ute på gåturene mine jeg-

Klem fra Eli

Sylvia sa...

Om 2 dager har vi Strikkecafe igjen, og denne gangen er vi tilbake i butikken. Heldigvis har etpar av garnkundene sagt at de vil bake, så blir det ikke så mye på oss. Tror det kommer MANGE, og det skal bli kjempekos.
I dag har jeg fri, og skal bare kose meg, innimellom husarbeid og vask.

LivM sa...

Tenk om jeg bodde litt nærmere da skulle jeg nok smakt på muffinsene uansett slankekur eller ei! Koselig med strikkekafe, jeg skal i husflidslagets regi på onsdag. Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Felisi sa...

Gjett hvem som fikk lyst på muffins, men det får holde med potetgullrester fra helgen ;)

Vottene ser fine ut, også så rask som du var til å strikke dem...