Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 9. februar 2010

Langhelg

Denne helga har jeg hatt langfri, det er lenge siden sist og blir lenge til neste gang. Det var utrolig deilig. Reiste en tur "hjem" til Sunnmøre. Det var det deilige varmegrader og lørdag var det nesten påskevær med sol. Resten av helga snødde det masse men med plussgrader gjorde det ikke noe. Fikk truffet tre av nevøene mine, 3 søstre, 2 svogere og bestemor på snart 86.. Også pappa da selvfølgelig. Fått lada batteriet og det gjorde godt.

Fredag før jeg reiste felte jeg av siste maskene på vesten min:
Ble ganske fin, men den ble altfor stor, lurer på om jeg kan krympe den litt i vaskemaskinen. Men da blir den vel altfor tova sikkert, får se om jeg selger den i stede....

Inspirert av nye oppskriftene hos Garnstudio har jeg begynt med denne:
Jeg bruker Safran på heklekrok nr 3. Ganske kjapp å hekle. Nå har jeg et prosjekt til å strikke samtidig:
Lillesøstera mi ønska seg ny ribbestrikka bukse til minstnevøen, ho hadde begynt så jeg skal gjøre den ferdig. Dette er vel 3.forsøk for å få til rett størrelse, ikke så lett uten oppskrift.

Ble nå litt garnshopping når jeg var "oppafor":
Når en reiser med fly er det nå begrensa hvor mye shopping det blir ;) 300 gr av denne ble det.
Har endel Misti fra DSA også så jeg har en plan om ei egendesignet jakke. Får nå se om det blir noe av i vår, men nå har jeg i allefall garn i hus,, hihi

Fredag fikk jeg dette i posten:
Tenkte å lese det i helga. Har lest i det i dag. Beste interiørbladet jeg vet om tror jeg, masse kos og stiler som jeg liker. Har likegodt begynt å abonnere på det.
Katalogene fra Stoff og Stil kom også før helga. Godt å ha yndlingslesestoffet i hus, skal studeres nøye. Innbiller meg at jeg snart skal få kjempegod tid, hehe har tenkt å leve i trua i allefall.

Håper du har hatt en flott begynnelse av uka og at du fortsatt får det fint. Legg igjen en kommentar for da blir jeg så gla :)

7 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Høres ut som du har hatt en fin helg:)
Her lukter huset grønnsåpe, minsten og jeg skal ut i det flotte været og etterpå er det boller:)
Vi skal bare kose oss-

Vesten var flott men så dumt den var for stor.

Vi sees om mandag og kanskje alt i morgen jeg har langfri nå og skal nyte solen og håper den titter frem i morgen også, neste år har jeg turvenn hele tiden, vi skal kjøpe hund:) etter en lang periode med tanker for og i mot, denne gangen blir det en engelsk cocker spaniel:)))

Klem fra Eli

minishabby sa...

Høres ut som om du har kosa deg masse i helga. Deilig å lade batteriene:)
Synd at vesten ble for stor da. Men da passer den kanskje til meg;))
Skjønner på siste innlegg fra butikken at det ikke blir noe mer garn heller:( Synes det er synd, men detter er jo noe du selv ønsker. Håperallikevel at vi kan holde kontakten Sissel. Er jo så glad for å ha "funnet" deg:)
Ha en fin dag og nyt været. Det gjør jeg:)
God klem fra meg!

Lise Mette sa...

Og jeg som ikke har vært på en eneste strikkekafe' og nå er det slutt. Jeg skal nå lære å strikke likevel... en eller annen gang.
Lise Mette

trinemamma sa...

Takk for yggelig hilsen i bloggen min. Og da måtte jeg jo inn og titte i din. Flott blogg, og så mye lekkert du lager !
Ha en fin snart helg :-)

Sylvia sa...

Hei Sissel.
La meg opplyse om at jeg bor ikke i Drammen. Det er det mange som tror, så rart!! Jeg bor i Porsgrunn, jeg. Og Drammen har heller ingen Husflid.Men du må gjerne komme på Strikkecafe hos oss. Vi stenger kl 21, så du rekker hjem til sengetid, ikke sant?
Skal du lukke butikken din? Har du en annen jobb fremover?

Felisi sa...

Lekker vest! Men det er ikke lett å beregne størrelsen på forhånd nei...

Smarie sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Og vesten din var jo kjempefin, synd den var for stor...du får prøve litt krympetaktikk ;o)) Ha en flott helg!