Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


lørdag 27. februar 2010

Prøvde å ta et bilde i formiddag av det forferdelige snøværet vi har hatt i dag, men fikk ikke noe orntli bilde av det. Det har blåst og snødd noe helt forferdelig i dag. Jeg har nå vært på jobb så det har ikke spilt så stor rolle for meg, men jag tror jammen det har vært for dårlig vær til at noen har orka å gå ut, har ikke vært så veldig mang innom butikken i dag. Nå blir det vel slutt på butikken om ca ei uke. Da skal jeg innvilge meg en ferie før jeg søker på jobb.


Sokkene jeg skrev om på torsdag ble ferdige i kveld:
så typisk at lillafarger blir blå, men de er lilla altså. Nå tror jeg at det blir ei stund til neste par. Kanskje jeg skal gjøre ferdig noe påbegynt snart.... Vi får se.
Ha ei fortsatt fin helg. I morgen er det søndag og da skal jeg sove leeeeenge;)

5 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

usj ja nå holder det med snø, var så vidt jeg fant at bilen når jeg skulle dra fra jobb i dag-
Får håpe Lise tar med seg litt sol når hun kommer hjem om mandag, og i morgen er det jo lovt fint vær så da er det jo godt jeg jobber kvelden så kanskje jeg kan få nytt det litt også.

Tenkte jeg skulle tatt en tur innom deg en dag, men jobben har kallet-

Kos deg i morgen, så snakkes vi

Klem fra Eli

Vera sa...

så søte sokker! og de med hjerter i forige innlegg :) Må bare sitte og beundre dem! jeg har liksom ikke tålmudighet itl å holde på med to farger i lengre tid, he-he.

Strikkemari sa...

Kjempe fine ble dem, så jo at du strkket dem på lørdag, men disse er bare så skjønne.

Det mønsteret som lå på bordet ditt i går, det med hals, pulsvarmere og tunika, kunne jeg ha fått en kopi av det?? Det er slike mønstere jeg liker.

Hanne sa...

Nydelige sokker :)

Anlen sa...

Nydelege sokkar!

Fascinerende at det er så stygt ver hos dokke, her har vi hatt perfekt sol og blå himmel:)