Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 25. februar 2010

Februar bidraget til Julegavealongen 2010. rakk det med god margin denne måneden.
I går ble Valentine sokkene fra Garnstudio ferdige, jeg angrer hver gang jeg begynner med mønstersokker, men tror du det hjelper, i dag begynte jeg på enda et par, de er i to lillafarger og hvitt:
Desse er også fra Garnstudio. Jeg bruker Pt5sport på sokkene og pinne nr 3. Desse passer helt perfekt til meg. Dvs str 35/37.
Det er nå verdt arbeidet for de blir kjempefine. Kanskje de lilla havner i julegave-esken hvis jeg ikke må ha dem selv;)

I går onsdag var det strikkekafè i butikken. For en gang skyld huska jeg å ta bilder:
Like hyggelig hver gang. Herlig gjeng med strikke/garn-gale damer. 10 av denne gjengen skal til Tannanger på Verdens største Strikketreff. Tror nok det blir knall gøy med desse damene.
Vi var 16 stykker denne gangen. Dette er nest siste strikkekafè i butikken. Skal ha en gang til. Holder på å finne et lokalet som vi kan fortsette å møtes. Legger ned butikken nå snart, men vil jo fortsatt holde kontakt med alle kjempeflotte strikkedamer.

I dag var jeg en liten tur på Jessheim etter jobb, må av og til innom banken. Stakk en liten tur innom Panduro. Det må jo være noe galt med meg, jeg finner sjelden noe å kjøpe der. Dette Tilda heftet ble med hjem:
Innbiller meg at når jeg er ferdig med butikken så vil jeg få masse til med symaskinen. Det gjenstår å se, men utstyret er i allefall i orden, Hihihi.
Kunne egentlig tenkt meg å lære å Quilte. Hos Anne Quilten er det i allefall masse flott. Velig hyggelig dame, kunne tenke meg å gå et kurs med henne:)

I morgen er det fredag igjen allerede, så du får ha ei flott helg om jeg ikke kommer innom deg i løpet av helga :)

3 kommentarer:

Randi sa...

Hei Sissel. Nydelig rosa hjertevotter og de andre vottene blir helt sikkert kjempefine de også. Koselige bilder fra strikkecafeen. Lurer litt på om jeg skal henge meg med på Tanangertreffet :)

minishabby sa...

God morgen!
Kjempeflotte votter! Men nå er jo alt du lager flott da:)
Ser nå ut til at dere koste dere på onsdag. Godt å se:)
Ha en fin helg Sissel. Vi prates!
Klem fra meg!

Sylvia sa...

S¨koselig med strikkecafe. Ser bare fornøyde damer, jeg. Vi var 60 stk på vår strikkecafe sist, og det var trangt om plassen, men alle koste seg veldig!
Her snør det ned som bare det......jeg skal på jobb, så måkingen får andre ta seg av!