Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 12. januar 2011

Midt i januar

I allefall nesten :D
De første vårtegna har jeg fått i hus også. Det er tidlig, jeg  vet det, men kan ikke la være. Her er det bra med snø og varierende temperatur. Det har endatil vært plussgrader...

Har endelig fått trekt vinneren av 10 000 besøkende trekninga mi. Det er mormor (trykk på navnet og se den koselige bloggen ho har) som har vært den heldige denne gangen :D  Sender pakke før helga :D Et lite glimt av "gevinsten":

Håper det kommer til nytte ;)

Har strikka to par helt vanlige sokker i helt vanlig sokkegarn:

Har et lite "lager" så det gjør ikke noe å bruke litt av det. Er litt sånn midt-i-mellom, vet ikke helt hva jeg har lyst å strikke akkurat nå... Når sokkene var ferdig er jeg fortsatt litt i tvil så jeg fant fram lappene jeg har hekla, og hekler noen til. I går fant jeg ut at jeg måtte begynne å montere sammen noen av dem:

Har over 50 stykker nå, men vet ikke helt hverken hvor stort teppe skal bli eller hvor jeg skal ha det... kjedelig å montere er det i allefall..
Bør vel strikke årets første julegave snart hvis jeg skal rekke 1 gave i måneden, har allerede begynt å tenke ut noe.. hihi vi får nå se..

I kveld har jeg hatt hyggelig besøk, gutta har vært på trening så vi kunne studere blogger sammen og skravle litt i fred og ro.

Nå er det snart natta, dagene flyr og nå er det bare to arbeidsdager så det er helg nå igjen:D

Håper du får en flott helg, kommenter gjerne her inne hos meg;)


4 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Heldige mormor:) som får gave. Nå som vi har vårfølelse og pynter med hærlige primula, er det nesten som om hodet mitt sier det ER vår:) Uansett blir det spennende og se NÅR våren egentlig kommer.

Ha en FLOTT helg:)

knuseklem

snakkemunn sa...

Jeg pynter med primulaer etter julen jeg også. En billig fornøyelse for å få våren inn i hus. :))

Huset i midten sa...

Teppet blir kjempefint!

Men jeg tror ikke det blir en jakke i uka herfra, nei, og ikke blir den røde ferdig til onsdag heller :)

Sissel`s syglede sa...

Tusen tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, SIssel.
Det er alltid så inspirerende å høre at andre følger med på det jeg lager. Da kan man lizzom ikke stoppe opp...
Utrolig mye fint du strikker også du. Hmmm, der er nok jeg ei kløne. Og en vakker blogg du har...
Klemz fra Sissel.