Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 6. januar 2011

Hei igjen ;D

Endelig er jakka mi ferdig. Har ikke brukt så veldig lang tid, men det ble litt kjedelig på slutten. Har brukt Kragejakka fra Nøstebarn som utgangspunkt, strikka i Lima fra Drops på pinne 2,5 og 3,5. Kjempedeilig garn og den er kjempevarm. Har enda ikke dampa den og satt i knapper enda, men ville ikke vente lenger med å blogge den :)


Mandag var det planleggingsmøte på jobben, nappa med meg et par nøster Karisma og en strikkepinne nr 3,5. Ble et par lommetøfler av det. Ene søstera mi har "bestilt" et par, sendes i posten en av de første dagene.

Fikk ny sending fra 2 Damer denne uka. Har bestilt litt mer Lima i og med at jeg likte det så godt. Samtidig bestilte jeg lue hefte til Arne og Carlos og noen nøster Freestyle. Denne lua ville minsten ha:

Islender het mønsteret, noe så utrolig kjedelig å strikke. Gutten er fornøyd og det er jo det viktigste. Er nå ikke så sikker på om jeg likte garnet så godt heller, var litt løst å strikke av. Strikket på pinne 4.

Her snør det massevis nå og jeg kjenner at jeg får litt hetta. Ser nå egentlig bare fram til vår jeg selv om det er tidlig. I dag har jeg rydda bort jula, bare juletreet igjen og det skal mannen ta i morgen. Gleder meg til å få jula helt bort. Koselig å lage jul, men deilig å få den bort også...
Ble veldig inspirert av Emmeline på Førkveld (Nrk) tidligere i kveld. Blir nok ikke så flott som hos henne, men på min måte blir det bra nok for meg ;D

Nå strikker jeg på et par vanlige raggsokker i vanlig raggsokkgarn, ikke ofte det. Men kanskje de havner i julegave posen, begynte med julegavene i januar i fjor og tenker å gjøre det samme i år. Hvis en greier 1 i måneden så er en jo langt på vei når november kommer, lurt? :D

 Og du, ikke glem å legge igjen en hilsen på blogginnlegget HER. Skal jo snart trekke ;)

Ønsker deg en flott helg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

så fin den lua ble....jakke også da selvfølgelig. Nå fikk jeg noen vottebøker til jul så jeg må nok ut å shoppe Carlos selv ,en visste ikke at de hadde luehefte..kos deg i helga. jeg har fått tilbake isjasjen(skrives det slik)så jeg skal bare finne en sitte/liggestilling som er god og strikke ivei.
klem fra Gun nord i bygda...

Anonym sa...

Du strikker og strikker og mye vakkert det blir. Gleder meg til å se Limajakka i virkeligheten.
Monelone

Bea86 sa...

Tusen takk for kommentar hos meg. Den jakka var lekker. Satt og så på nøstebarnjakka selv, og vurderte den i går. Og lima har jeg veldig lyst å prøve. Det kjennes så mjukt og godt ut :)

Annepålandet sa...

Hei! Hyggelig at du blir med på julegave-strikken! God søndag!

Elin sa...

Så fine ting du har laget! Flott farge på jakken. Den er sikkert kjempegod å ha på seg nå i vinterkulda. Ha en fin januaruke:-)

Lisbeth sa...

Endelig fant jeg jakka di! Jeg har lett etter den for jeg husket ikke hvem det var som hadde strikket Nøstebarnsjakka i Lima og har nå vært innom alle bloggene på lista mi.

Du skriver at du brukte mindre pinner enn nr 4. Hvorfor det? Hvor mye garn gikk med? Har du strikket den frem og tilbake? Jeg skal herme nemlig, men er så usikker på garnmengden. Skal bestille på nett så jeg MÅ få nok garn.