Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 16. januar 2011

Line lue

Siste prosjekt av pinnene er Line lua, look a like wm lua som Lillerosin har laga mønster til.(klikk på linken så kommer du til oppskrift)  Kjapp og enkel lue å strikke. Strikka i Lima fra Garnstudio, favoritt garnet for tiden. Pinner 3 og 3,5.

Holder på med et par selbuvotter fra boka Selbuvotten av Terri Shea, kjøpte boka da den kom ut men det er første gang jeg strikker noe fra den. Knoter litt, men votter skal det bli..

Ønsker alle som er innom en flott uke :D

6 kommentarer:

Lisbeth sa...

Så fin lua di er! Jeg og elsker det garnet. Har strikket en lue til meg selv i brunt og rosa. Den må jeg forresten få tatt bilde av og vist frem. Jeg har vasket og tovet min litt for jeg har mindre hode enn jeg trodde da jeg strikket den. Den er supermyk og god selv om den er tovet.

Jeg har også den boka og skal prøve meg på et par votter i løpet av uka. Har en avtale med en venninne om at vi skal holde hender og strikke sammen. Er skummelt med Selbuvotter vet du :)

Ann Kristin sa...

Så flott lue du har strikket Sissel:o) du er kjempeflink..selbuvottet det høres jammen "seriøst" ut:) tror jeg skal vente litt med slike prosjekter til jeg er garvet. I mens koser jeg meg med vesten, grei skuring..ensfarget, en ong rett, en omg vrang..ingen fare for å gjøre noe feil med det første:o)

Stooor klem og ha flott uke..ses på onsdagen på strikkekafeen.

snakkemunn sa...

Det er en fin lue dette. :))

Huset i midten sa...

Den var fin! Lenken er herved lagret. Takk for hyggelig kommentar - håper å ses på onsdag!

A-I sa...

Så gøy at du vil være med på give away'en min!

Så masse fint du lager!

Hilde sa...

Så fin lue - skulle så gjerne ønske at jeg fant ut av strikking, men det kan jeg desverre ikke...
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg.
Hilde