Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 5. desember 2010

2.søndag i advent

2.søndag i advent allerede. På bilde ser det ut som om vi har blått til advent, men dårlige bilder gjør lilla til blått. Er jo nesten ikke hjemme når det er dagslys så da blir det blått da...

Har ikke hatt tid til å blogge noe i det siste. Jobber fullt og om kveldene er jeg helt matt av all friskelufta. Det har vært veldig kaldt i det siste, over -20 på det verste. I dag har det lagt rundt -10 og det kjennes helt greit ut i forhold :D  Endel strikk har jeg hatt tid til :D Sokkene jeg skrev om sist er ferdige, men de er nesten helt like de andre i Sterk så de har jeg ikke tatt bilde av. Har strikka mere i Sterk:
Denne halsen har jeg strikka på måfå, blitt til etterhvert. Den har vært utrolig varm og god i kulda, har hengt på siden den ble ferdig. Strikka i Sterk på pinne 3. Husker ikke hvor mye garn jeg brukte, men litt over 100 gr var det nok.

Tova meg votter i Vamsegarn. 100gr gikk med til desse på pinne nr 6. Brukte månetoppen oppskrifta og forstørra den litt, ble helt perfekt til mine hender. Er ikke like hvite og fine lenger, men det gjør ingenting så lenge de er så gode som de er. Har strikka et par i cerice/eplegrønn også, men de er ikke tova enda, venter til jeg har mere å tove. I samme omgang som vottene fikk jeg tova vinhøna til svigermor:

Mangler bare øyner og knapper, ja også vinen da, så er denne ferdig. Må nok ta en kveld denne uka og ferdigstille og pakke alle julegavene ;)

I kveld fikk jeg endelig tid til å date symaskinen. Det er ikke lysta det står på, men orken til å gå helt ut i bua mi, kanskje den skulle få plass inne ei stund,, etter jul kanskje..
Har så mange ideer i hodet mitt som skulle vært prøvd, og denne har jeg tenkt på ei stund. Puta har fått plass i kurvstolen i gangen. Sniker inn jula litt etter litt :D

I går var jeg en tur på Julemesse på Bygdøy folkemuseum for første gang. Veldig koselig messe, men masse flott. Her var det inspirasjon å hente og koselige utstillere. Kjøpte ingenting denne gangen. Men har allerede bestemt meg for å dra neste år, kunne det bare bli fast tradisjon.. Kjempekoselig selskap av Mette Gro ei kjempekoselig jente (dame ;)) , vi storkosa oss, tusen takk for turen Mette Gro

På pinnene nå har jeg en dress til en liten gutt. Det er mormoren hans som har lagt inn en bestilling. Ser ut til at den blir ferdig før jul også. Her er bilde hvis du har lyst å se.

Jeg er innom maaaaaange blogger om dagen og henter masse inspirajon og julestemning. Sitter og strikker samtidig så jeg kommenterer veldig lite om dagen. Vil bare si UNNSKYLD,
skal sjerpe meg snart.

Vil også si TUSENTAKK for alle herlig, koselige kommentarene jeg får på innleggene mine. Det setter jeg utrolig pris på.

Jeg kommer snart med en liten jubileumstrekning. 29. november feiret jeg 3 år som blogger, og jeg ser at jeg nærmer meg fort 10 000 besøkende siden jeg la til teller i februar. Kjempekoselig. Nå skal jeg tenke meg om veldig godt og finne på en arti eller koselig GIVE AWAY. Følg med :D

Ønsker deg og dine en koselig advent så lenge. Sees snart :D2 kommentarer:

Anonym sa...

Halsen din så god og varm i dag.. Det var en smule kaldt på strikkecafen i dag..
Hvite votter synes jeg er nydelig.
Monelone

Strikkemari sa...

Hei på deg Sissel jeg lever jeg også. Men tiden løper fra meg. Måtte bare inn og titt litt nå.

Utrolig koselig det er i din advent da. Her står alt på hode.

Skal prøve og komme en tur på mandag, men må se ann formen. Snart jul og jeg gjør alt på samme tid.

Advent hilsen fra Åse