Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 10. oktober 2010

Mere høst :D

Et helt vanlig par med raggsokker, strikka i Viking sportsragg på pinne nr 3. Ca str 41. Synes garnet virker litt for mykt og løst til at det kan ha noe særlig slitestyrke, men det vil jo vise seg. Minsten blir i allefall varm på beina så lenge det varer.
Med det samme jeg var ute og tok bilder av sokkene så tok jeg bilde av de fine høstfargene som er nå. La bilde i headeren :D

Denne boka har jeg bestilt på Cdon.com, gleder meg så utrolig masse til den kommer. Har sett endel som har strikka julekuler herfra og de er knall fine :D
Kanskje det blir julekuler som julegaver ;)

Dette skiltet bestilte jeg hos Fie`s butikk på nettet, synes det er kjempetøft. Bestilte også et par julegaver ;) Deilig å bestille på nett, og her var det flott service. Varene jeg bestilte kom etter bare et par dager. Anbefaler et besøk hos henne :D


75 dager igjen til julaften leste jeg et sted, så jeg håper å blogge en julegave eller to neste gang, kanskje......
Nå skal jeg få i meg middag (får-i-kål) og komme meg på seinvakt :D
Ha en trivelig søndag :D

7 kommentarer:

tintin-44 sa...

Så flotte farger i headingen din!
Høsten er den finaste årstida(men sommeren kanskje den beste likevel - sjøl om vi opplevde reineste "hetebølgen" på vestlandet i ferien).
Den boka ser spennende ut - dei tør vel ikkje designe bjeller kan eg tenke meg ;) - berre kuler. Kanskje eg får ta en titt når den kjem??

kamelia/ Jorun sa...

Tak for hyggelig kommentar!
Ser du strikker sokker, du også!
Det er tiden for det nå, ja. Vinteren er rett rundt hjørnet...
Ønsker deg en fin uke!

Strikkebesta sa...

Heilt herlege haustbilete du har i headeren din! Vi får ikkje slik prakt her i vest sidan blada bles av greinene før dei skiftar farge, derfor er det kjekt å ta turen austover akkurat denne årstida:) Håper dagane dine i heimetraktene vart fine! Om ikkje tjukkelestane dine vert så slitestreke, så ser dei i alle fall mjuke og gode ut, tenkjer nok guteen din veit å sette pris på dei:)

Anlen sa...

Haust er vakkert:) Og sokkar kjem godt med, uansett type og farge etc.

Litt nifst at det går så fort mot jul, eg er ikkje klar...

Meta sa...

Heyyyy,DET skiltet skal jeg ha! Ingen tvil!!:)))

Høsten er nydelig,det er vinteren jeg ikke er så veldig glad i. Kan tenkes jeg ikke ynes den er så ille nå når jeg har fått førerkortet,time will tell.

Ønsker deg en herlig helg!;)

Tonemi sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:) Ja, det er virkelig snø som er rundt meg på bildene...Det merket jeg også når vi var ute å tok bildene ...Ble en smule kaldt:)

Skulle ønske jeg var like flitting som deg å strikke sokker...Haddevirkelig trengt det her i huset,men jeg har rettog slett ikke tålmodighet til å strikke det.

medina sa...

Raggsokker (eller læsta) som vi sier her er et must når sneen kommer.