Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 7. oktober 2010

Høstferie strikk

I år har jeg høstferie for første gang på flere år. Vi brukte deler av ferien på en kosetur til Sunnmøre. Veldig koselig tur. Vi har kosa oss med pappa, bestemor og søsken/svigersøsken og nevøer. Deilige temperaturer så det var deilig selv om det blåste endel.  På tur oppover rakk vi innom Morgrete, en flott butikk i Brummundal, anbefales hvis du skulle være på den kanten. Velig hyggelig var det jo at vi kjørte sammen med Tintin og familie. Felles interesse osv :D

Har selvfølgelig fått strikka litt. Med biltur på mange timer blir det litt ja.
Har kommet i på utur med julegave-alongen, men her er et par Selbuvotter i herre strørrelse som blir julegave. Oppskrift fra Pt-tema nr 82 og strikket i Pt5 på pinne 3 og 3,5. Fargene er svart med beige, ikke lett å ta bilde av inne.

Fikk endelig brukt noen av Sterk nøstene mine som jeg kjøpte hos Garn og handverk på Skarnes i sommer. Herlig lange strømper til vinteren, oppskriften fant jeg i hefte nr 8 som heter STRIKK sokker. Brukte pinne nr 3 i lilla og melert lilla. Nydelig garn å strikke med, spent på holdbarheten.


Alle strikker jo himmalayatøfler (Dzonba som mange kaller dem) Brukte Viking raggsokk-garn. Må jo innrømme at jeg først strikka et par som ble kasta, for jeg glemte å få med alle hullene så de ble veldig rare... Enkelt og kjapt å strikke og med god passform på foten. Vet ikke helt om jeg skal gi dem bort eller om jeg beholder dem selv.

Akkurat nå har jeg et par sokker på pinnene til min yngste sønn. Det er helt enkle vanlige raggsokker. Grei strikk inni mellom det også, og han har ønska seg så da må han jo få :D

Vet ikke hva det er med meg og julemagasiner, men de liksom hopper opp i handlekurva mi. KK sitt har jeg egentlig ikke vært så fornøyd med før så det endte med Allers sitt denne gangen. Må si jeg er litt skuffet. Mange av oppskriftene er fra Pt sitt julehefte i fjor. Når jeg får kikka igjennom det noen flere ganger kan det hende jeg finner litt likevel ;)

I dag var siste dag av ferien min, skal jobbe i helga. Skal bli koselig det også. I dag har jeg fått pussa vindu og vaska ned et par rom. Høst gardinene er oppe så da er det greit å jobbe litt.

Ønsker deg en fortsatt fin høstferie for deg som har det og ellers ei god helg til alle sammen.

Ønsker meg maaaange kommentarer *knise*

3 kommentarer:

Sylvia sa...

heisann
jamme lenge siden sist......Siden jeg "flytta" har jeg ikke rukket å oppdatere alle linkene til mine bloggvenner, jeg tar de litt om litt. Nå var det visst din tur.....så får jeg fulgt litt bedre med!
Håper du nøyt ferien. Til uka er det min tur. skal ha høstferie sammen med ungene. Håper det blir mye strikking....sleip! hi hi

Hverdagen vår sa...

Høres ut som en fin høstferie:) vi satser på neste år, nå får vi jo litt da frøkna og jeg siden vi setter snuten mot Lillehammer, skulle gjerne vært innom butikken på Brummundal også men har lovt meg seg selv og ikke kjøpe mer garn før alt som er på pinnene er ferdig og julegavene er i boks, så får jeg se hvor lenge det holder-

Du får ha en fin fin jobbehelg:)

de lille stripete sokkene var kjempefine de andre sokkene du knottet om har jeg ikke hørt om jeg, må få se de IRL.

Sees tirsdag!

Klem

Bodil sa...

Takk for koseleg kommentar i bloggen min. Alltid kjekt å finna nye bloggar. Ser du strikkar og lagar mykje fint. Ha ei flott helg :)