Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 17. oktober 2010


Endelig kom boka over alle bøker (akkurat nå i allefall) Nå skal det strikkes julekuler :D Gleder meg, garn ligger her ved siden av meg klar til å bli kuler.
Fredag var jeg innom bokhandelen en tur og denne boka med massssse heklemønster fikk komme hjem til meg og samlinga min. Det er noe spesielt med meg og håndarbeids/hobby bøker. Når boka var på salg til kr 99,- i tillegg var det ikke noe tvil. Så etter julekulene blir det testing av hekle mønstere.
Akkurat nå har jeg ei laaaaaang liste over prosjekter jeg har lyst å begynne på. Julegavene har jeg plan om å bli ferdig med først, men de blir bare strikka sånn innimellom de andre prosjektene.
Et par russesokker skal bli julegave til en 18 åring jeg kjenner, kule farger til kul gutt ;D
Skulle liksom ta bilde i høsfargene ute, men da ble jo sokkene nesten borte. Garantert høstfarger da :D Strikket i Pt5 på pinne 3 og 3,5. Oppskrift nr 1016 fra Pt.
Nå må jeg ta en opptelling igjen på hvor mange gaver jeg mangler som skal lages, ikke mange igjen nå.

I går var mannen og jeg på shopping. Ny varmeovn måtte til, begynner å bli kaldt om morgenen når en står opp. Litt mere nytt til huset ble det da. Litt lys og servietter måtte til :

Nydelig farge, ikke helt høst akkurat men det spiller ingen rolle. Kjøper det jeg har lyst på jeg.. Nye gardiner til stua i 2.etg ble det også, ble jammen lilla det også *hihi* kanskje jeg husker å ta bilde når de er hengt opp...
Fant et skilt på Kremmerhuset som jeg tenkte å henge på soveromsdøra:

Bursdagsgave til min pappa, klær til min mann og litt til gutta. Vi kosa oss også på kafè, det er vel første gang vi to er på kafe aleine (utenom når vi er på tur)

Nei nå er det tilbake til strikkepinnene.

Ha en nydelig søndag :D

(legg igjen en liten kommentar så jeg vet at du har vært her )
6 kommentarer:

LilleAsk sa...

Denne julekuleboka er virkelig lekker. Gleder meg til å se julekulene du lager.
De russesokkene var så kule. De faller nok i smak hos mottakeren.
Ha en fortsatt fin søndag.

Huset i midten sa...

Så fine sokker! Og jeg kjenner at jeg kommer nærmere og nærmere å strikke julekuler jo flere jeg ser... :)

syglad sa...

Jeg skal også kjøpe denne juleboken, men det blir ikke enda...
Tror den er kjempefin..
Takk for hyggelig kommentar i bloggen min..

Ha en fin uke :-)

Anlen sa...

Eg som har avbestilt boka.... Jaja, det vert vel mange kuler i norske heimar i år;)

Anonym sa...

Var utrulig moro å være på Elverum og høre på Arne og Carlos ;). Å så fikk æ signert bok da :O). Merete

minishabby sa...

Jeg så den boka med julekulene i hobbyklubben. Så spennende ut da. Kan tenke meg du får til en hel haug før jula setter inn. Driver på med et par pulsvanter nå som skal i en julekalender til min kommende svigerinne. Sokkene som matcher er ferdige og så tenkte jeg på en lue eller pannebånd. Jeg har planer om noen rosetter på dem for å gjøre henne litt mer damete;) Nei, nå tror jeg så sannelig at jeg må til pinnene snart også. Hihihi..
Kos deg masse i helga Sissel.
Klem fra meg!