Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 4. november 2010

Votter

Helt ferdig med vottene "Blomst" ganske morsomme å strikke. Synes de ble litt store så jeg kommer nok til å bruke tynnere pinner neste gang, kanskje tynnere garn også. Har brukt Merino Extra Fine fra Drops, pinne 3 og 3,5. Nydelig garn å strikke av og vottene er også nydelige, blir nok snart brukt for desse skal jeg ha selv. Perlemor knappene kjøpte jeg hos Annes Litt av hvert på Gran i sommer. Må snart ha meg en tur dit igjen , til helga kanskje... :D

Hestevottene ble jeg ferdig med i kveld:
Morsomt mønster, men ikke tv-strikk akkurat... Mer om mønster i forrige innlegg. Har brukt Alpaca fra Drops. og pinne 2,5. Desse skal bli bursdagsgave til ei jente på 11, og du gjetter aldri hva det kjekkeste ho veit er....

Nå tror jeg at jeg må tilbake til julegavene, var i "lageret" og fant garn så nå blir det nok et par russesokker igjen :D Utrolig kjekt å ha litt garn på lager når en er syk og ikke kommer seg noen steder og få kjøpt garn. Det betyr vel også at en har det en trenger og ikke behøver å kjøpe..... Nei, neste helg skal jeg på garn shopping så da tenker vi ikke mer på det , yohooo.

Formen er heldigvis stigende så i morgen håper jeg å kunne rulse litt i skogen og finne litt kongler og sånt. Best å finne det nå før snøen kommer. Tror jeg kan ha godt av litt frisk luft nå etter ei uke inne.

Ha det fint så lenge, sees snart :D

5 kommentarer:

snakkemunn sa...

Så flotte votter du har strikket. Det er godt å komme seg ut etter lang tid inne. Deilig å få luft og føle man kan puste skikkelig ut. :))

Huset i midten sa...

Ordentlig fine, begge to parene! Spørs om ikke jeg må låne Blomst-mønsteret på et tidspunkt, ja, men de vil jeg ha selv, så det får bli etter jul!

Fortsatt god bedring!

Hverdagen vår sa...

Flotte! jeg og vil ha:)
Håper formen er noe bedre i dag og at du får tatt deg en tur i skogen i morgen:)

Kose deg iallefall her blir det fortsettelsen på rydd-kast- og avslutte med håndball på søndag

klem fra Eli

Strikkebesta sa...

Kjempefine vottar du har strikka! Tur eg må innom Ravelry og kjøpe blomstervotte-oppskrifta! Ønsker deg god betring, håper du kjem deg på jobb igjen over helga

Hanne sa...

Nydelige votter :D