Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 3. november 2010

Sykedag

Det er 26 dager til jeg har 3 års jubileum som blogger :D
Det er 51 dager til julaften.
Jeg har laga 9 av 13 julegaver som jeg hadde planer om å lage til jul. Da er det bare 4 igjen :D
Her er et par herresokker strikka i Sterk fra DSA, strikka på pinne 3. Brukte såvidt over 100 gr på desse så da blir de ikke allverdens dyre heller..Nesten misunnelig på mottakeren selv jeg, desse er bare så nydelig myke og gode.
Håper jeg får reist en tur over åsen neste helg, for da skal jeg kjøpe masse Sterk ;)

Det er 3.dagen jeg er borte fra jobb fordi jeg har blitt syk.
 Føler ikke at det er bra i det hele tatt. Har skikkelig dårlig samvittighet. I går kom jeg meg til legen og fikk pencellinkur så nå får vi tro jeg blir bra. Men det er nå så utrolig kjedelig å være syk og slapp. Selskapssyk blir jeg også :(

1 nesten ferdig vott. Mønsteret heter Blomst og du kan kjøpe oppskrifta HER hvis du er medlem hos Ravelry. Første gang jeg kjøpte mønster på nett :D Synes votten ble veldig stor, men strikker nå paret ferdig så får vi se hva jeg gjør med det. Kanskje jeg strikker et par til med tynnere pinner.....

Nå har jeg kjøpt mønster for 2.gang på nett. Dette mønsteret fant jeg hos Muffins verden og Her kjøpte jeg det. Lånte et bilde av henne for å vise hvilke votter det er:
Klikk på bildet for å se større
Hun har masse flotte oppskrifter til salg, så det er bare å gå innom henne for å se.

Nå har den verste huepina gitt seg så nå skal jeg ta frem strikketøyet igjen. Bursdagsgaver og julegaver har første prioritet så det er vel bare å sette i gang.

Håper du får en flott onsdag, så snakkes vi :D

6 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

God bedring til deg som er syk og ikke kommer deg på jobben!
Gubben og jeg har hanglet i tre uker, men vi er pensjonister, så det går vel...
Klem!

Sommertid sa...

Her har strikkepinnene også blitt brukt ser jeg. Mye fint å få kjøpt både av garn og oppskrifter på nett. Nå får vi håpe at penicillinkuren hjelper deg, ikke kjekt å værra sjuk.
Ha en fin strikkedag :)

minishabby sa...

Håper formen blir bedre snart. Ikke godt å gå og hangle. Men ikke ha dårlig samvittighet for jobben da. Alle kan bli syke.
Så utrolig flink du er til å strikke julegavene dine. Jeg holder på med et par sokker til farmor nå. Mellom malingstrøkene;)
Håper onsdagen blir bedre og at du ikke kjeder deg så fælt.
God bedringsklem fra meg!

Mava sa...

Jeg synes votten du har strikket er veldig fin jeg! Likte blomstermønsteret!

Håper formen bedrer seg, god bedring :-)

Muffin sa...

Fin blomstervott! Er spent på hvordan du liker hestemønstret. Lykke til og god bedring!!

Huset i midten sa...

Sterk har jeg også forelsket meg i - to par sokker til meg selv og en lue til mannen så langt. Og den blomstervotten har jeg også lurt på å prøve, den er kjempefin!

Håper du blir bedre snart!