Mer oppdatering

Nå er det februar sin tur :)

Fortsatt holdt jeg på med "Strikk fra lager"
Til det nye gamle-tante-barnet ble det en Voss-body i babyull
Rester av kjolen i Petuia ble til Venteklut, Bitta Design (finnes i filer på Bitta sin facebook-side)
Sokker i favorittsokkegarnet Pt5 fra PT/Rauma :)

Fra boka Islandsstrikk strikket jeg meg en deilig genser. Garnet kjøpte jeg på førjulstur til Dulin i desember. Soft Donegal. Tjukk og god genser. Mønsteret heter Dalur.

Vinterrose strikket i Finull. Den er det Wenche Roald som har designet. Morsom å strikke. Ikke umulig at jeg strikker flere av denne :D

Har endel rester igjen av Dalur så det ble en rød lua av mesteparten av den røde resten
Bonus-nevø ønsket seg World Cup- lue, her er den pent utstilt på en lysestake. Brukte dobbel tynn alpakka fra DSA til denne.
Fortsatt ikke kjøpt garn når februar var over. 19 prosjekter ferdig. I mars var jeg på Edinburgh Yarn Festival og måtte få ferdig det 20.prosjektet før jeg dro :D :D 

2 innlegg på 2 dager. DET er det lenge siden sist skjedde :D Har fortsatt noen månder å oppdatere, så plutselig kommer det et nytt ;)

Kommentarer

Bundingen sa…
Ser du har strikka mye. De to genserne er jo knallfine! Liker den lille bodyen også! Her har vi hatt første frostnatta, og i dag har det vært sol, men litt kald vind. Mer normalt det enn alt regnet og mildværet i september.

God helg fra Ingunn
Siri sa…
Takk for koselig kommentar hos meg. Artig om du/dere kommer på julemarkedet. Vi har egen facebookside som du kan gå inn på: Julemarked i Rælingen. Der kommer det mye informasjon og smakebiter fremover. Mvh Siri:-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt år