Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 1. oktober 2017

Ny frisk ?

Bloggen er stadig i tankene mine, men det hjelper da ingen. 
Gjør et forsøk på å oppdatere måned for måned først så ser vi hvordan det går herifra :)

Fra nyttår var jeg med på utfordringen: Strikk 20 prosjekter fra "lager" før en kjøper garn. Jepp, det ville jeg være med på. Visste at jeg skulle på strikkefestival i mars så jeg tenkte at det kunne holde hardt.

Sokker er liksom kjapt og grei strikk. Liker å strikke sokker jeg.
Desse er strikket i Pt 5 fra Per Tryving (de to parene øverst) Sterk fra Du store alpakka (de to parene som er avbildet sammen. Og de siste paret er Labbetuss fra Europris ALle parene er strikket i damestørrelse.

Dette settet er strikket i Smart fra Sandnesgarn. Alt er i samme farge, men tatt i ulikt lys. men buksa vises nok i rett farge. Hele settet er i 4 år

Kjole i bomull, strikket etter en oppskrift på en topp fra Drops, enkel å forlenge til kjole. Strikket i Petunia fra Per Tryving.
Fikk den gledelige beskjeden om et nytt gamle-tante-barn så da fant jeg fram Baby-merino fra Drops. Jakke og lue fra Klompelumpe
Islands-mønsterene liker jeg veldig godt så de ble en genser til bonus-nevøen i str 12 år. Skikkelig morsom å strikke. Strikket i Lima fra Drops
 Så langt hadde jeg da strikket 12 plagg og ikke kjøpt garn, måtte få litt for å gjøre ferdig et par sokker, men fått er ikke kjøpt :D :D 

Da skal jeg gå gjennom bildene fra februar og lage nytt innlegg ;)

Håper noen gidder lese bloggen min enda Gjør du det så legg gjerne igjen et pip :)

I morgen er det mandag og ny uke. Ha ei flott oktoberuke :D 


1 kommentar:

Bundingen sa...

Litt av en produksjon av lagergarn! Imponerende! Jeg er ikke med på noen utfordring, men har strikket mye fra lageret i vinter. Det skal sies at lageret er ganske rikholdig da.
Av og til er det garnet som er inspirasjonen, andre ganger et fint mønster. Da gjelder det å finne en perfekt matcn. Synes du har vært flink!

God mandagskveld fra Ingunn