Oppskrifter på nett

Internett har et hav av oppskrifter. Noen blogger oppskriftene sine og legger dem ut gratis så vi andre kan strikke de herligste ting uten å regne strikkefasthet og klø seg i hodet for å finne ut hvilke mønster man skal bruke.

Denne Kari Traa look-a-like lua fant jeg her.
Jeg har strikket den i Alpakka ull fra Sandnes og Bling fra DSA. Pinne 3 på vrangborden og pinne 3,5 på resten. Morsom og kjapp lue å strikke.

Har lenge sett alle de flotte Hjerte-Mynthe skjørtene som har blitt strikket i mange varianter.
Jeg har brukt Smart fra Sandnes og pinne 3,5.
Morsomt å strikke, blir nok flere av dette, må bare finne ut hvem jeg skal strikke til. Har et par små-frøkner i familien som sikkert hadde synes det hadde vært stas med et sånt skjørt.

Er veldig glad i bøkene mine også. Har litt dilla på bøker, mest til inspirasjon. Kan ikke skryte på meg å bruke dem så mye akkurat ;)
"Plutselig" dumpet det ned ei bok i posten:
Veldig fin bok, gleder meg til å strikke noe fra denne.
Kjøpte en annen bok i romjula som jeg gleder meg til å strikke fra:
Har også et par-tre gutter å strikke til. Synes det er moro at de har fått egen bok :D
Har du en favorittbok ?

Aller først nå så skal jeg få Bøvetun fra Kofteboka på pinnene igjen. Måtte rekke opp en over halvveis ferdig kofte fordi den var aaaaltfor stor..... Prøvelapp ???? Vi får nå se da :D

Snøen daler ned her i dag og jeg gruer litt for å skulle ut og kjøre. Det verste er vel å koste fram bilen etter jobb. Litt bortskjemt med garasje her hjemme.
Skal kose meg på seinvakt i dag så får snøen bare lave ned ute :)

Håper du også får en flott dag 

Kommentarer

Hanne sa…
Veldig lekker lue!
Jeg kjøper en del kokebøker og strikkebøker. Den strikkeboka jeg har brukt mest er "Myk start", med babyoppskrifter. Ellers fungerer disse bøkene aller mest som inspirasjon.
Pludrehanneklem

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt år