Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


mandag 12. januar 2015

Vel overstått


Vel overstått jul og nyttår :)
Håper du har hatt den feiringen du ønsket deg og har  hatt det fint.
Jeg ble syk i romjula og ble sittende og sløve i sofàn det meste av romjula.  
Men god mat og masse julegodt har man fått i seg likevel ;)
Et par fine veninner har jeg rukket å besøke også.

Hadde nyttårsaften hjemme hos oss i år. Veldig koselig kveld med gode venner :)


Desse to settene sendte jeg avgårde 2dager før julaften og jammen kom de ikke fram gitt. Det er ikke julegaver, men blir forundret over hvor fort det gikk.
Dressen med Nordlandsmønster er i 4 år og Fana dresser er 1 år
Begge strikket i Smart fra Sandnes garn på pinne 3,5.
Desse ble sendt til min kusine`s nydelige små. Fikk flott bilde av dem men er litt skeptisk til å legge ut bilder, vet ikke hva mor mener om det.

Pappa fant ut at han ønsket seg genser og det måtte han jo få, ble litt kort tid til jul så den er på vei i posten, forhåpentligvis i morgen :)
Strikket i Smart den også på pinne 3,5. Mønsteret fant jeg på sånn etterhvert ;)

Mann og barn gav meg strikkebøker og litt til.Noen av de fineste julegavene, de hadde flaks med at jeg ikke hadde desse fra før. Midt i blinken :)
Har et stort utvalg strikkebøker, må innrømme at de ikke blir mye brukt men finner inspirasjon når man er litt ide-fattig. Glad i bøkene mine jeg :)

Et par herresokker strikket i Sterk fra DSA på pinne 3. Dette er nok favorittsokkegarnet. Strikker stadig av det. Sokker er sånn deilig tankeløst strikk og desse ble strikket på et par nattevakter :) Sokker er det vel alltids noen som trenger så desse blir lagt på vent i tilfelle mennene i mitt liv trenger eller at jeg trenger en gave til noen .
Hva er ditt favoritt-garn ?

Nå er vi snart midt i januar og jeg kan ikke noe for at jeg lengter veldig etter vår. Men det er enda 2 i verste fall 3 måneder med vinter her jeg bor før våren kommer så det er vel bare å smøre seg med tålmodighet. I helga kjøpte jeg de første vår blomstene, kan i allefall start våren inne ;)

I går etter at det hadde lava ned med snø kom sola. Ble en helt annen verden. .

Vi får nyte dagene som de kommer og gjøre hyggelige ting så kommer våren når den skal.
Hva føler du om vinteren og hva gjør du når du synes tiden går for seint mot vår?

Denne uka blir det jobbing, syklubb og kanskje jeg endatil rekker en kveld på strikkekafè.

Ønsker hver og en av dere en flott ny og ubrukt uke :)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Så mye fint du lager!
Dressen i nordlandsmønster ble jeg ekstra nysgjerrig på. Finnes den som egen oppskrift, eller har du komponert selv ut fra bordene på nordlandskofta? Fikk lyst til å strikke sånn til barnebarna som bor i Oslo.
Pludrehanneklem

Snuppesnella sa...

Mye fint ! Mitt favorittsokkegarn er Sterk og PT5