Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 8. mai 2011

Nesten sommer :D

Nydelige sommer dager her i Maura i helga :D Måtte bare ta med kamera ut i formiddag og knipse de blomstene som har kommet i blomst nå. Og ser du nøye etter ser du frukt-kassa jeg var så heldig å få av Tin-tin, verdens beste og søteste veninne :D (stooooor klem til deg )
 I går hadde vi en deilig dag ute i hagen og fikk delt  og flytta ei stor Nannestadrose, deilig når en får gjort noe en har planlagt ei stund.

Loppemarked-sesongen er også i gang. Har ikke vært på så mange før, men har rukket to stykker i helga. På det første loppemarkedet fant jeg ingenting (unntatt vasen da Gun ;))  men i dag var jeg heldigere:
En liten skål og et lite avlangt glassfat, tenker lysfat jeg da. Og 2 bøker av Mary Higgins Clark, (pleier å kjøpe pocketbøkene hennes) og en jule-hobbybok. Dette loppemarkedet var på Jessheim.
Jeg reiste sammen med en god veninne og vi måtte jo innom plantasjen når vi nesten kjørte forbi ;)

Bittelitt blomster måtte jeg jo ha til 17-mai. Ja dette er vel bare begynnelsen, blir nok noen turer til før 17.mai tenker jeg ;) Men godt begynt :D


Et lite glimt av hjørneskapet jeg har i stua. Er ikke så flink med styling, men synes dette ble ganske koselig. Jeg er veldig glad i gamle ting og det blir ofte en mix av gammelt og nytt (ja også endel halvgammalt da)


Teppet er ikke ferdig, men greide ikke vente med å blogge det likevel. Teppet er ferdig strikka, dvs, hvis jeg skal strikke kant på så er det jo ikke det. Vurderer heklekant, eller sånn kant som er i ene boken til  Tine Solheim ... Nå har jeg en hel tunika og strikke også så jeg kan jo tenke på det litt ;D Blogger det igjen når det er helt ferdig og blokka.

Med ei deilig avslappende og koselig helg er det greit å begynne på ei ny arbeidsuke. Ønsker deg også ei flotte uke, uansett om du skal på jobb eller ikke :D
Håper du legger igjen en kommentar når du er innom, blir så glad for alle kommentarene jeg får. Tusen takk snille du :D


6 kommentarer:

Anonym sa...

kjekt med loppemarked og enda kjekkere med plantasjen:)
Nå har vi vist lik kasse min står inne med bøker og en lyslykt i-
Helt glemt å spørre men du fikk oppskriftshefte av A?
Regner med det da siden hun ikke har det i sekken sin, her begynner en ny arb uke etter ferie....
Kjolen din ble nydelig jeg må lage meg en i lavendel også, den fargen er så skjønn-

Kanskje vi sees snart-

Klem

Anonym sa...

forresten klem fra Eli (over her glemte å skrive navnet mitt jeg...)

Randi sa...

Åååååå teppe ble nydelig....for en fart du har :) fine loppisfunn og nydelige sommerblomster. Vi sees på onsdag :)
Klemmings fra meg :)

Anonym sa...

Pleddet ble kjempe fint. Du har jo strikket dette på rekordtid.:O).
Gleder meg til å gå til innkjøp av garnet og starte opp.
Det er myte flotte skatter skjult på loppis.

Ha en flott uke.

Monelone

Huset i midten sa...

Så mye flott! Fine funn fint arrangert, og blomster og pledd og i det hele tatt!

Vi rakk innom Jessheim, Nittedal og Heimskringla (med ti minutter til stengetid) på lørdag, men det ble ikke noen voldsom fangst.

På onsdag håper jeg nok en gang å komme meg på strikkekafé, så kanskje vi ses da :)

Anonym sa...

auda men du fant jo noe på Jessheim da :) hvis det er tiltrøst så har jobbet hardt for å få den ren. Stikk innom en tur i magagsinleieren på Jessheim røde kors utsalget på Jessheim der kan du gjøre noen kupp innimellom.
Ha en flott dag.
Gun