Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 29. mai 2011

Brrr

Uffa meg, nå har vi hatt vind og regn lenge nok. Sola er mye framme den også men det er jo ikke noe morsomt når det blåser så fælt.
Lappeteppet mitt ligger nå klart til å lage kant på. Greier ikke bestemme meg for hva slags kant jeg skal lage. Her har det jammen gått med mye rester. Har bare kjøpt garn til det som skal bli avslutningskant :)

Når jeg trodde jeg var ferdig med teppet så fant jeg 3 ruter (`a 4 småruter). Da laga jeg en rute til og et bakstykke så ble det pute:
Ruter foran og en stor rute bak:

Om ikke så pen, så er det i allefall brukt masse rester :)

I går var jeg en tur på loppemarked, dette er gårsdagens funn:

Er moro å gå rundt å se, særlig bollen med roser på falt jeg for.

I dag skulle jeg nå egentlig bare ut i bua og sy litt... det ble rydding, vasking og ommøblering. Skal love at den reingjøringa trengtes... snudde sybordet mot vinduet, koselig å se litt ut og samtidig få utbytte av dagslyset :D

Etterpå var det greit å sette seg ned med litt søm. Begynte på en løper til stua:

Skjærte opp endel lapper så jeg håper å få en liten brikke og noen puter i samme stil. Håper jeg har nok matchende stoffer nå da..

Ellers i helga har vi arbeidet i hagen, på tide å få litt orden i ting ;) Og jeg har masse ideèr om mere vi kan gjøre,, hehe, det vet ikke han jeg bor sammen med :D :D

Plutselig er helga over og en ny uke snart i gang, kort uke da jeg har fri fredag pga inneklemt dag :D Så arbeidsuka blir kort. I morgen er det strikkekafè igjen, gleder meg.

Ellers vil jeg si TUSEN TAKK for alle hyggelige tilbakemeldinger her hos meg, det er så moro å få tilbakemeldinger på det en skriver.

Ønsker deg en super flott uke, håper vi alle får flott vær og sommervarme :D :D

7 kommentarer:

Marit Irene sa...

Nydelig heading du har! <mye fint ellers også....fortsett med det og jeg kommer tilbake.

Heisveis!

Sirkeline sa...

Så mye fint du har laget :)

Huset i midten sa...

Wow, her tyter det jo ut tepper, det ene flottere enn det andre! Deilig med nyryddet bu, gleder meg til å få orden på arbeidsrommet mitt etter hvert også - må bare få ut det hersens pianoet!

Mulig vi ses i kveld!

Sissel V sa...

Så mye fint Sissel, elsker det offwhite teppet ditt som du la ut 22. mai. Herlig inspirasjon - og så glad jeg har blitt kjent med deg og jentene på Strikkemaura :) Klem

Anlen sa...

Så flott teppet ditt blir! Eg gler meg veldig til fridagane framover, håper som deg at veret vert bra:)

Synnøve Olava sa...

Så mye fint..., liker veldig godt det hekleteppet ditt!

snakkemunn sa...

Skikkelig fin og du kledde den helt supert. :))