Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 26. september 2010

Høstlig :D

Helgen har vi brukt til å gjøre klart til vinteren. Dette er georginene som stod så fint i blomst.

Eplene tok  vi inn. Blir noen eplekaker og litt eplemos tenker jeg :D

I går ble jeg ferdig med denne vesten fra Garnstudio. Oppskriften finner du HER kjapp og morsom vest å strikke. Strikket i Cotton light fra samme leverandør. Brukte pinne 3,5 og 4., det gikk bare 350 gr til denne. Ble inspirert av Tino som hadde strikket den i brunt/grått(ikke lett å se på bilde)


Det har også blitt et par sokker til midterste sønnen (22år) av lanolin garnet jeg kjøpte på strikketreffet i Tananger. Strikka med garnet dobbelt, kommer nok til å strikke neste par i enkelt garn. Sokkene ble veldig goe og sønnen fornøyd, det er jo det viktigste.

Har redusert UFO lista mi i dag. Et bølge-teppe er rekt opp, det var 2m breit så dette var et uendelighetsprosjekt og det orker jeg ikke. Kanskje jeg begynner med et nytt som er smalere...
Et sjerf et kuttet tråden og kasta, og et hekleteppe i ull er kasta. I dette øyeblikk har jeg bare 2 tepper, 1 sengeteppe på pinnene/kroken.... Tror jeg må ha glemt/fortrengt noe.... sikker på at det var noe mer.....   Sier fra når jeg kommer på hva det er :D
I morgen skal jeg begynne på noe nytt, men nå er det senga. Full rulle hele uka. Først syklubb mandag, så strikkekafè onsdag og høstfest fredag. Lørdag kjører vi til Sunnmøre på høstfereie. Herlig uke :D

Ha ei superflott uke :D (glem ikke å legge igjen kommentar da)8 kommentarer:

Tovepia sa...

Skal si du gjorde kort prossess med ufo'ene:D
Nydelig vest!
Ser ut som hele landet ryder og ordner for vinter;)
Kos deg hele uka og klem fra meg;)

Strikkemari sa...

Så lekker den vesten var da, flink du som har funnet ut hvordan du korter inn lista. hmmmm høstlig ja, jeg også fått ryddet bort litt i helgen og det var jaggu på tide så kaldt det er i dag.

Vi sees på onsdag. Du har ikke igjen noe brunt karisma på lagret ditt? Må bare spørre.

Ble inspirert til å blogge antrekket til fredag. Bare gled deg

Hverdagen vår sa...

her og ryddes og ryddes det og skulle ikke tro det var noen ende, kjelleren har vi ikke startet på engang...hjelp!
Takk for koselig ord om mine barn, de er ikke like gulige støtt men stort sett;)
Med andre ord akkurat som andre barn-
herlig vest du har strikket, og de sokkene så gode ut-
Takk for påminnelsen var ikke i mine tanker at høstfesten var til fredag... og da kom jammen arbeidshelgen enda nærmere også-
Om dere trenger hjelp til noe så får dere si i fra:)

Klem fra Eli

Vibekes lille grønne sa...

Den vesten så helt nydelig ut! Deilig å få ryddet litt i prosjekter og få avsluttet de som aldri blir ferdig likevel! Ha en fin uke! :)

LisaM sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)
Mye fint her hos deg, likte godt marihønetøflene:) Kule:)
Ønsker deg en fin helg:)

tintin-44 sa...

Var det vondt? Å rekke opp meina ej?? He he... så fin vesten blei, skulle ikkje tru du hadde full jobb, du rekker jammen mykje.
Skal bli deilig med litt fri no - gler meg til turen, skal bli kos med følge ;) Ha det fint på fest i kveld!

LisaM sa...

Hei!
Så mye fint du lager, marihønene var virkelig søte:)
God helg:)

Tani sa...

Så koselige det er her i bloggen din!! Kjempelekker den vesten du har laget! Den blir nok god å ha utover på kalde høstdager. Ønsker deg en flott uke videre!