Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


mandag 13. september 2010

Er sikker på at døgnet har fått ferre timer, rekker jo ikke blogge om dagen..

Jeg har nå strikka litt da. Denne dressen strikket jeg tid ei 2 års gammel jente på bestilling. Kjempemorsom å strikke. Strikket i Daletta fra Dale og oppskriften var i et Dale hefte som jeg ikke husker nummeret på.
Nå har jeg begynt på igjen med å lage julegaver. Ei vinhøne er nå på pinnene, legger ut bilde når den er ferdig :D
Jeg har nå bare 8 uferdige prosjekter på pinnene og jeg har som mål å bli ferdig med i allefall ett av de 5 teppene som jeg hekler/strikker på. Det er så mye morsomt å lage at det er lettere å begynne på noe nytt enn å gjøre ferdig de som er påbegynt ;)

Jobber nå som assistent i skolen og det er kjempemorsomt. Utfordrende men det er noe nytt hver eneste dag. Hvis jeg trives like godt når våren kommer så vil jeg begynne på skole fra høsten igjen. Da blir jeg forhåpentligvis barne og ungdomsarbeider :D

Håper dere bærer over med så få innlegg for tiden, det blir forhåpentligvis bedre etter hvert :D

Ha ei flotte uke, hører gjerne fra deg :D

8 kommentarer:

june sa...

Nydelig sett du har strikket.
Ha en fin kveld.

LivM sa...

Det settet var utrolig flott! Bestilleren blir nok kjempefornøyd!

62 modell sa...

Lykke til med utdanning til barne og ungdomsarbeider...
Mvh Wenche

Strikkemari sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ det sette var bare helt utrolig fint da. Sånn vil jeg også lage. Bare så synd jeg har ingen å lage det til.

Sissel jeg har kun 7 prosjekt på pinnene "ædabæda"

Kommer i bloggen min etterhvert. Modern måtte bare fotografere litt i dag så det blir blogget så fort hun sender det på min mail.


God bedring

Klem

Nina sa...

For ett fantastisk sett du har laget! Kjempefint! Litt varasjon over Fana-mønsteret, og siden jeg er fra Fana er jo det en favoritt hos meg :-)
Ha en kjempefin dag!
Hilsen Nina

minishabby sa...

Settet ble kjempeflott Sissel:) Du er rå med pinnene. Jeg har fremdeles bare et prosjekt på pinnene;) Men lurer på å begynne med en pute i julegave.
Håper formen er bedre snart. Noe ordentlig dritt dette her, men tydeligvis noe som går. Tuslet meg til legen i dag. Har lyst til å puste normalt nemlig;) Så nå er det Cosylan, brustabletter og nesespray som gjelder.
Æsj!
Riktig god bedring til deg, så sees vi nok snart.
Klem fra meg!

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, den som kunne strikke du...Denne var supersøt.
Ville bare innom å ønske deg god bedring og en finfin helg.
Klemz fra Sissel.

Sylvia sa...

Heisann!
Hi hi....du holder på med mye på en gang, det er godt å høre. Så kjeder du deg ikke, Sissel! Her står prosjektene i kø, og vil gjerne begynne på alt på en gang. Nå holder jeg på med å avslutte et ufo-prosjekt, som passer godt inn i årstiden som er nå. Gleder meg til å bruke den til slutt.
Ønsker deg en kjempefin helg!