Vårtegn

Første blogga vårtegn. Tulipanene begynner å komme opp av jorda, kjempe arti å se det begynner å gro igjen. Desse kom opp første gang i  fjor, hadde planta dem til konfirmasjonen til minsten. I dag har det vært enda en flott solskinnsdag, Deilig å sitte litt på veranda`n mellom slaga.
I dag har jeg fått av alt som skal av og bort på stua i 2.etg. Veggen som delte rommet er revet og nesten all tapet skrapet a, beholder en vegg. Den skal bare males.
Det hvite skapet er nymalt så det skal være sånn. Nå er det bare å få ting på igjen, maling, tapetsering osv. Det vil si at den morsomme jobben begynner nå. Mer oppdatering etter hvert.

I dag var jeg på strikkekafè igjen. Ganske sært å ha strikkekafè når det er påske, men må man så må man, hihi... Veldig koselig var det som vanlig. Fikk jammen bursdagsgaver i dag også jeg, en dag før tia ;)
Kjempemorsomt målbånd og nydelige blomster. Fikk også ei stor potte med påskeliljer, dem skal jeg ta bilde av i morgen.

Nå får jeg vel snart ta natta, men først skal jeg lage et innlegg HER.

Kommentarer

Hanne sa…
Gratulerer med dagen!

Ja, er det ikke herlig med vårtegnene som spretter fram? Våren er kommet litt lenger hos deg, men jeg nyyyter å se snøen forsvinne.

Lykke til med oppussinga.

Pludrehanneklem
Anonym sa…
Gratulerer masse med dagen Sissel:))
Håper dere hadde det kjempekos i går. Jeg var på barselbesøk og fikk endelig møtt lille Ian <3 Så nydelig atte:))
Spent på fortsettelsen av oppussing. Håper du har hatt en flott påske. Og nå må vi treffes snart. Er min feil (eller omgivelsene) at det er 100 år siden sist.
Stor bursdagsklem fra meg!
Anlen sa…
Gratulerer med overstått! Klart det går an å gå på strikkekafe i påska, slike kjekke ting må ein ta både titt og ofte:)
Gratulerer med vel overstått bursdag-
Og vi må da strikke selvom det er påskeferie;)
Og det blir jo en stund til jeg får kommet igjen, men regner med at turnus blir endret fra 1 mai så da kommer jeg sterkere tilbake:)
Så fint det ser ut til at det blir oppe, ser virkelig frem til at vi blir ferdig også skal bestille gulv og en tapet rull til nå så nærmer vi oss enda mer:)

klem fra Eli
Hannes hage sa…
Det er helt fantastisk å se at alt i naturen våkner. God helg til deg.

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt år