Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 15. april 2010

Midt i april

Allerede midt i april, jøss som tia flyr.
I går var det første sommerdagen, og det var jo nesten sommer i går..  Planta om noen av de små plantene som jeg sådde tidligere. Noen av dem var klar for større potter:
Pelargonea og paprika`n var klar(ikke på bilde) Deilig når en kan drive med sånt rot ute.

Ferdig med et håndkle i bomull, brukt Petunia fra Pt og pinne nr 3,5/heklekrok 3,5. Kjekt med sånne håndklær på kjøkkenet. Kjedelig farge men nøytralt og greit.
Nå må jeg finne meg nytt veskestrikk ;)

Har laga en kopi av flaskegenseren som jeg fikk i bursdagsgave, tenkte den kunne bli gave til en eller annen. Kanskje det også blir julegave..... skikkelig julegavemodus,, hihi...
Strikket i Pt 5(lys grønn) og Falk (svart) på pinne nr 3. Morsom og kjapp sak. Kanskje det blir flere sånne.

Nå har jeg et par pulsvarmere på pinnene. Kjenner en frøken som snart har bursdag. Har ikke kommet så langt at det er noe å ta bilde av.

Stua oppe er ferdig, har ikke tatt noe bilder enda så det får bli en annen gang. Syr og stæsjer litt enda. Kanskje i morgen ;)

Ha en koselig torsdags kveld:)

1 kommentar:

minishabby sa...

Hei:)
Så flink du er som har sådd dine egne frø. Hadde mange planer, og har dem enda, men kommer aldri så langt jeg. Moro å se at det gror. Jeg har også et sånt håndkle hjemme og flere kluter. Din feil at jeg har fått dilla;) Kuul flaskevarmer!!
Og du - julegavemodus nå?? Gæærn du:)
Ha en flott helg Sissel!
Klem fra meg!
PS: Er det strikkekafe til mandag?