Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


fredag 26. august 2011

Godt uti....

Og plutselig ser vi enden av august, er det mulig ?????? Svupp sa det og bare noen dager igjen til september ^^

Har rukket å ha syklubb i august da. Ikke lett med ferietid og skiftjobbing. Når en skal ha syklubb slengen man jo rundt seg med vaskefilla og da passer det jo med noen interiør bilder i samme slengen. En montasje av litt forskjellige rom i heimen:
Og har man litt blomster i hagen er det jo en passende anledning til å ta litt inn i "varmen"
Hyggelig:D

Denne gangen laga jeg taco-grateng og det er jammen noe av det beste jeg har spist på lenge :D
Kjapp å lage var den også. Du finner oppskriften HER Laga nesten dobbelt så stor  som oppskrifta sa og det var ikke kjempemye for mye.  Til dessert laga jeg smash-kake, like vellykka den men glemte å ta bilde. Oppskrift HER

En veskehar jeg sydd, ble ikke helt som tenkt men morsom :D
En pute av buksebein og en stoffrest :

To par pulsvarmere. Det grå paret skal svigermor få, men det lyse vet jeg ikke helt, havner i en pose eller noe vil jeg tro ;)

Og har du lita rompe så passer  desse sitteunderlagene :D :D
De ble faktisk litt små. Jeg brukte heklekrok nr 9og det skulle være 12, men det greier jeg ikke hekle med. Ellers brukte jeg PT3. Flott måte å bruke rester på. Neste gang blir det flere omganger i midten, for de ble jo kjempefine :D

Sliter virkelig med den lyseblå jakka mi. Synes liksom ikke den blir som tenkt. Er  ferdig med bolen og skal nå bare strikke nedover armene.. Mulig jeg rekker opp igjen enda en gang til.  Denne ligger nå veldig an til å havne lengst nederst i strikkekurven. Langt innerst i bua mi også tror jeg. Prøver litt til jeg....................................................

2 plommetomater ble det av den ene tomatplanta mi. Tok dem inn for jeg måtte kaste noen som hadde råtnet på busken.
Den andre busken har jeg satt inntil vegg og under tak, kanskje de får stått litt lengre ute og bli bittelitt røde :D
Morsomt med egen avling :D

Venter nå fortsatt på å høre om det blir plass til meg på voksenopplæring/ helsefag, men det er visst veldig fullt og da kommer det an på hvor mange som ikke møter. Må ringe igjen neste fredag. Litt lei meg nå for jeg har vært veldig motivert for å gå på skole.

Det var veldig moro å møte igjen ungene i klassen der jeg er assistent og jeg trives også veldig godt på den andre arbeidsplassen min så jeg får nok en fin  vinter likevel :D

Ha en hyggelig helg og legg gjerne igjen et pip om at du har vært innom :D
10 kommentarer:

Ingunn sa...

Koselig å lese bloggen din. Nå har jeg også fått tips til mat i morgen kveld. Takk skal du ha! Håper du kommer inn på studiene dine, men arbeidet som assistent på skolen er også viktig for mange.
Jeg likte pulsvarmerne dine, for ikke å snakke om de morsomme sitteunderlagene. Til slutt: Fin lay-out på bloggen din. God helg!

snakkemunn sa...

Så mye fint du har laget. Det er jo mange fine julepresanger. Det er jo lekre farger og sitteunderlagene kan bli brukt av barn hvis de er små.
Maten du lagde til klubben ser fristende ut. Ikveld blir det kebab her, men den lager mannen. :))

Huset i midten sa...

Så fint du har det! Deilig med blomster fra hagen. Og mye fint du har lagd, som vanlig :) Veska likte jeg veldig godt! Håper du kommer inn på skole, krysser fingrer og tær for deg!

Ann Kristin sa...

Deilig med koselig oppdatering på bloggen din:o) er så morsomt å se alt du har laget og fått til. Du er virkelig flink:) Stor klem

Sylvia sa...

Hei Sissel
Ja, når man skal ha klubb, får man gjort litt rent. Jeg slutta i klubben for noen år siden, og har ikke gjort rent siden, ha ha.....;)
Du syr og strikker, og lager mye fint. Godt at du trives i den nye jobben din, men du savner kanskje butikken litt også`?
Ha en fin dag!

Ellens hobby sa...

Her var masse å kikke på igjen! Eg er no sånn av og på blogger...og no er eg på!!Thihi. Mattips har eg fått med meg og masse flotte koselige bilder av både interiør og alt fine du lager! Ha en koselig helg!

2ne sa...

Ja, nå er det høst. Men du så koselig det er når lysene er tennt. Koselige bilder og flotte ting du har laget.
God helg

mimouna sa...

Masse spennende her hos deg, både spiselig og heklet/strikket/sydd. Falt for de sitteunderlagene jeg, de var kjempesøte.

Håper det har ordnet seg med studieplass.

minishabby sa...

Hei Sissel!
Fælt som du er produktiv om dagen. Utrolig mye flott du har fått laget. Nå fikk jeg lyst til å sy. Men hobbyrommet står på hue nå i og med at vi får inn nye dører og vinduer neste uke. Jaja, den som venter på noe godt osv;)
Nå om dagen går det i kluter på strikkepinnene. Når jeg har en ledig stund. Det vil si når jeg ser på hotel Cæsar. Håper det går bra med deg, og at du får en super tur med strikkejentene:) Er det nå eller neste helg?
Uansett, håper du har en flott helg.
Klem fra meg!

Zopp Design sa...

Her var det masse spennende å se på, ja.

Stikk innom bloggen vår for å være med på blogglotteriet nå i adventstiden :-D