Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 20. januar 2016

Kald januar....

Vi hadde en lang og fin høst :) I november fikk jeg endelig ånda over meg til å komme meg ut og gå tur. Utrolig deilig har det vært helt til nå de siste 2-3 ukene. Holdt ut lenge med ned i -16, men nå har jeg tatt en bitteliten pause. Passet bra med jobbehelg og 5 nattevakter etter hverandre så kunne jeg sove bort noen lange kalde dager ;)
Trenger litt varme over ørene i kulda :D
(med maskemarkør :D :D)

Noe som ikke har tatt pause uansett vær er strikkepinnene.
Glemte desverre å ta bilde av genseren som jeg strikka til pappa i julegave, men mååå skryte av garnet jeg brukte
Alpakka Tweed fra Du store alpakka, deilig å strikke med og blir utrolig myke,varme og lette plagg. Har strikket den på pinne 4,5mm (strikker litt løst) Kommer sikkert til å strikke mere med dette garnet. Dyrt men virkelig verdt pengene sine 
(Er ikke sponset)

Falt sånn for snøløv-mønsteret av Marianne Bjerkmann, heldigvis har vi to små i familien som jeg kunne strikke til
Gamletante barn på snart 4 og gutt som nettopp var 2. Har fått de avgårde til Nordfjordeid og fått tilbakemelding om at de passer og de har litt å vokse i. Er ikke helt lett å vurdere størrelser når jeg ikke ser dem så ofte, i tillegg var desse ganske smale i modellen så litt miksing måtte til.
Strikket i Karisma fra Drops
Småjentene til en kollega ønsket seg votter så desse strikket jeg for henne og lua ble bare til fordi jeg fikk litt rosa-dilla og hadde tilfeldigvis litt rosa i "lageret" Votte oppskrift fra Pt 1266, er vel det hefte jeg har som jeg har brukt mest. Lua er fra Klompelompeboka.

Har vel som så mange andre en plan om å minske "lageret" litt (...mye)
Plukka sammen noen nøster i Lerke (Dale garn) og inspirert av en venninne ble det stripegenser i str 3 år. 
Har ikke brukt oppskrift men mikset til. Skulle nok ventet med å sette inn bilder til jeg fikk i knapper, men .....
Har 2 jakker nå som også mangler knapper i tillegg til bånd for å skjule klippekant. De får jeg vente med til jeg er helt ferdig ;)
Holder nå på med et par votter fra overnevnte hefte (pt1266) Mere lagergarn som skal til pers.
Et sjal i Silkeull fra Nøstebarn er også på pinnene, resten av prosjektene gidder vi ikke tenke på nå. Ei ny jakke/kofte skal på pinnene innen kort tid, har jo kjøpt kofteboka 2.

Nå skal jeg kose meg med en kopp te og Lev Landlig som kom i posten i dag

Ha en fin kveld i snø/kulde. Vi satser på bedre tider :D :D

5 kommentarer:

Strikkebesta sa...

Imponerande produksjon! Og fine produkt. Eg har akkurat fått bestilling på selbuvottar av Osloguten min som frys på hendene for tida. Vi har det ikkje like kaldt som dokke på Austlandet, men jammen trur eg vi har fått minst like mykje snø her i Ulsteinvik som dokke har fått austanfor:) men til helga skal det regne her igjen... Kos deg med teen og bladet, og strikkeriet

mimouna sa...

Så mye fint du har strikket! Godt med skikkelige ullplagg nå som det er så kaldt. :)

Beate sa...

Så mye fint du har strikket! Godt med ull nå.

Hanne sa...

Mye fint du har strikket :-) Trenger gode og varme plagg i den kulda som har vert no :-)

Silje Marie_OtheliesHjem sa...

Hei på deg!
Må takke for koselig kommentar og besøk hos "meg";)
Så mye fint du viser her, ikke kan jeg strikke selv men har heldigvis en fantastisk mormor som storproduserer til meg og jenta mi på 3 år!
Fine dagen til deg;)