Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


lørdag 14. mars 2015

Strikker videre...

Pinnene  går varme, blogging er det  verre med :)
Prøver å få til et innlegg sånn innimellom og her kommer litt av det som har kommet av pinnene i det siste.
 
Jeg fikk boken Islandsstrikk i jule gave. Ofte synes jeg bøkene er kjempefine og glemmer dem når jeg skal begynne på noe nytt. Denne gangen fikk jeg faktisk brukt ei bok :D
Genseren heter Aftur strikket i Lima fra Garnstudio, var litt skeptisk til å bruke dette garnet på pinne 4,5 men det ble en lett og go genser :D

Beklager dette bildet, ser at jeg skulle tatt et bedre bilde av denne ;)
Fant en oppskrift i Hjemmet, skulle strikkes i Mitu fra Rauma/PT men jeg regnet om og brukte PT5 på denne. En garntype jeg er veldig glad i. I tillegg gikk det unna noen nøster Pt5 fra lageret også :)
Om du ønsker å vite hvilket Hjemmet jeg fant oppskriften så skal jeg finne det igjen :)

Mere Pt5 gikk det med på denne kjolen. Jeg fant på mønster sånn etterhvert og brukte en kjoleoppskrift fra et eldre Pt hefte. Gikk veldig fort å strikke for det skjer noe nytt hele tiden og man må bruke hodet litt også :)

Lang kjøretur til Sunnmøre for å feire en av årets mange 50-åringer gjorde at jeg fikk strikket opp endel Paris fra Garnstudio som jeg kjøpte for lenge siden til dette prosjektet:

Liker veldig godt kluter og håndkle som er strikket i Paris, skjønner ikke hvorfor jeg ikke strikket dette før. Flott bilstrikk i allefall når man sitter i baksetet :D

Stadig noe på pinnene, nå er det barne-Retro jakke på pinnene. Bruker opp endel Smart som jeg har liggende, veldig arti mønster, er allerede i gang med nr 2 før nr 1 er skikkelig ferdig (mangler knapper...)

Tror jeg må taste videre en annen gang, er trøtt etter en tur til Charlottenberg i ettermiddag/kveld. Best å finne senga vel så man får litt ut av lørdagen :D

Ønsker deg en superfin helg.
Håper du er like heldig som meg som har skikkelig vår. Sol og snøsmelting, beste tia av året :D

3 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Sissel
Så har du også strikket Islands strikk, samtidig med meg. Det har vært en fryd, iallefall med det deilige garnet jeg har strikket med, PUNO Petit. Anbefales!!!!
Ser du har strikket mye i det siste.....jeg er vel ikke så langt borte selv. Skal starte på en Marius nå, og den sitter langt inne. Men det er en gave som jeg vet vedkommende, min bonussønn, blir glad for. Så det er vel bare å slå opp maskene.......men istedet har jeg tatt frem heklenåla.
Ønsker deg en fin dag. Klem

Siddis back home sa...

Her var det mange flotte prosjekt, retrojakken ligger her klar til montering, blant mange fler… ha en fin uke, Happy Knitting!

Gro A sa...

Så nydelige strikkting du har laget både gensere, kjole , jakke og klut. Nydelig alt sammen .